Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 201411 yıl comment_265684 Arkadaşlar bir sorum olacak, araca daha tam alışamamış olmam ile ilgilide olabilir ancak aracı çalıştırıyorum ( 12-13 saat yatıyor araç motor buz gibi yani ) ancak sonrasında çok hızlı motorun ısındığını görüyorum. Şöyleki analog ibreli hararet göstergesini hiç çeyrekte göremedim, daha önceki megane böyle değildi. İyice huylandım acaba gösterge takılımı kalıyor diye menüden motor ısısına baktım ancak orada senkron olarak çalışyor hata yok gibi yani.... Göstergede hiç sınırı aşmıyor sürekli ortada birkaç tamirciye gösterdim kime sordum ise abi bu ford bunlar böyle kolay kolay bişiy olmaz diyor ancak durum normalmidir bilemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201411 yıl Yazar comment_266691 Sizin benzinli aracınız da bu şekildemidir. Çok çabuk ısınıyor gibi geldi motor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201411 yıl Solution comment_266692 Ustalar demiş ya ford bu kolay kolar bişey olmaz 1.6 benzinli can'dır Normal hocam normal daha nasıl açıklayalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201411 yıl comment_266758 Yeni Ford'lardaki ısı göstergesi analog ama lineer değil, yani ısı değerlerini ayrıntılı göstermiyor. Soğuk - normal - sıcak olma üzere üç kademesi var. Su ısısı 50 dereceyi geçince normal konumuna geliyor ve orada sabitleniyor, ısı 60, 70, 80, 100 olmuş fark etmiyor. Ayrıca benzinli motor her zaman dizele göre çabuk ısınır. Özetle yazıldığı gibi sorun yok aracınızda. Ekim 9, 201411 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201411 yıl Yazar comment_266916 Yeni Ford'lardaki ısı göstergesi analog ve lineer değil, yani ısı değerlerini ayrıntılı göstermiyor. Soğuk - normal - sıcak olma üzere üç kademesi var. Su ısısı 50 dereceyi geçince normal konumuna geliyor ve orada sabitleniyor, ısı 60, 70, 80. 100 olmuş fark etmiyor. Ayrıca benİnli motor her zaman dizele göre çabuk ısınır. Özetle yazıldığı gibi sorun yok aracınızda. Çok teşekkür ederim asıl merak ettiğim buydu aslında. Lineer olmaması oldukça saçma analog ibrenin amacı detayları olduğu gibi eşzamanlı olarak görebilmektir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın