Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201411 yıl comment_265522 Selam Arkadaşlar .. Apartmanın garaj çıkışı çok dik bir rampa ve Rampa çıkışında aşağıya su inmesin diye Tümsek yapmışlar .. Tümseği sert geçince az bişey altı sürttüğü için arabayı o rampadan yavaş çıkarmak ve Tümsekten yavaş geçirmek gerekiyo ... Frene basmadan yavaş bi hızda herzamanki gibi çıkarken bu sefer hızım yetmedi ve araba geri kaçırmaya başladı hemen gaza bastım önce pati çekti sonra tak tuk ses ve arkadan tümseğe sürtüp çıktım ... Şanzumana zarar verdikmi .. Başka ne olmuş olabilir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201411 yıl comment_265540 Aracı kaldırdıp kontrol ettireceksiniz, uzaktan yorum yapmanın pek anlamı olduğu düşünmüyorum. Otomatik MesajBu konu, "Ford Garajı → Focus II → Mk2- Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Ford Garajı → Focus III → Mk3- Sorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201411 yıl comment_265541 Birşey olmaz merka etmeyin olsaydı illaki ekranda uyarı verirdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201411 yıl comment_265542 Patinaj anlattığınız gibiyse gayet normal görünüyor Yakup un da dediği gibi baktirmaniz gerek buradan bişey söylememiz anlamsız olacaktır Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201411 yıl Yazar comment_265543 Haklısınız servise gitmeden gönlüm rahat etmeyecek galiba .. Tak tuk gelen sese ne diyorsunuz ASR diye bişey varmış onunla ilgisi olabilirmi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201411 yıl comment_265544 partinaj çekerkenken tak tuk sesler geldiyse bunlar patinaj önleme sistemi devreye girdiği için olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201411 yıl comment_265618 Defalarca yazdım, yer ıslak olduğunda da aynı şey olur sert kalkmaya çalıştığınızda, aracın yolla irtibatını kaybettikten sonra birden yeri kavraması esnasında bu tür takırtılar geliyor, başka bir konuda videolu paylaşımlar da var. Aracınıza bir şey olmamıştır, boşuna telaş etmeyin. Baştan hızınızı ayarlamayı öğrenin, kalmadan ve çarpmadan geçmenin dengesini tutturun, ya da dışarı park edin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 201411 yıl Yazar comment_265658 dışarı park etmek seçeneği daha cazip :) Cem Abi psikolojik mi bilmiyorum ama dünkü olaydan sonra motordan garip bi uğultu sesi geliyo Çokta anlarmış gibi kaputu açıp motoru dinledim fakat pek fark göremedim .. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın