Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201412 yıl comment_260993 Arkadaşlar aracım 2003 Ford Focus Comfort güvenlik paket makyajlı kasadır aracımda ilk kalkış sırasında sürekli bi duraksama gibi gücü yetmiyo gibi aracı kaldırmaya deviri 3 bin civarı verdiginde ancak toparlıyor çogu zaman aragazı vererek kaldırıyorum özellikle memlekete gittigimde heryer yokuş aracım bu yokuşların ortasında duraksadıgımda hiç kalkmıyor beni sinir krizlerine sokuyor benim düşüncem baskı balata sizde düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim Teşekkürederim şimdiden Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201412 yıl Yazar comment_261013 peki takım halinde nekadara çıkar baskı balata bilginiz varmı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201412 yıl comment_261019 Benim f1 de çekiş düşüklüğü vardı buji değişince düzelmişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201412 yıl comment_261020 F1 baskı balatası narindir. Azcık zorlasan kokmaya başlar hemen. Carbon clean uygulaması ile Doğan abinin dediği gibi bujilerde önemli nokta. Çözülmüycek bi sorun değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 201412 yıl Yazar comment_261114 Benim f1 de çekiş düşüklüğü vardı buji değişince düzelmişti. teşekkürederim Doğan abi ilk olarak bunu deneyelim direk baskı balataya girmeyelim F1 baskı balatası narindir. Azcık zorlasan kokmaya başlar hemen. Carbon clean uygulaması ile Doğan abinin dediği gibi bujilerde önemli nokta. Çözülmüycek bi sorun değil Teşekkürederim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın