Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257260 tampon kısmının altında koruyucu plastik bir parça var aldığımda biraz kırıktı galiba sonradan gördüm bende dün bi parça kopartmışım ondan çoğu aracın yumuşak focusta o parça neden sert acaba o parça komple kırılsada önemsiz bnm için sizin o koruyucu sağlam mı hasarlı mı acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257261 ön tamponun altında boydan boya mı, 2-3 parmak kalınlığında kauçuk malzemedir, zamanla sertleşir..evetse, ona karlık denir.. yenilensede olur yenlenmesede.. genelde aracın burnunu kaldırımın üstüne kadar lerleten kırar o parçayı.. Ağustos 13, 201412 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl Yazar comment_257263 kaldırımın bi bölümü çukurmuş sinirliydim o gün dikkat etmedim pek Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257264 Başlık ve içeriği detayları girmeniz gerekiyor. Son defa uyarıyorum ve düzenliyorum devamında üyeliğe ceza vereceğim, buranın kurallarına uygun yaşamak istemiyorsanız kullanmayın forumu lütfen. SON uyarı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın