Burak Çınar Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2014 (düzenlendi) Arkadaşlar merhabalar ; İlla ki kendiniz eşiniz dostunuz araç arayışı içersindedir. Özellikle herkesin dikkatini çekmesi için yeni konu açtım. Bu ilandaki C-max araç çok sevdiğim bir abime ait olup, yakın zamanda ciddi şekilde kaza yapmıştır. Araç pert olmuştur. Aracı toplayıp bu galerici arkadaş değişensiz, etek altı boyalı şeklinde satmaya çalışmaktadır. Bilginiz olsun istedim. Kimse parayı kolay kazanmıyor ama böyle insanlar kolay kazanma peşinde olup sizin alınterinize resmen kast ediyor... Saygılarımla http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-bu-fiyata-temiz-cemaks-yok-acil-satlik-172408132/detay Temmuz 17, 2014 Burak Çınar tarafından düzenlendi 11 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Bilgilendirmen icin tesekkurler bu gibi saticilar yuzunden kimseye guven kalmiyor adam daha klima ce cmax yazmayi bilmiyor ama temizlik boyasi v.s isini biliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Bilgilendirmen icin tesekkurler bu gibi saticilar yuzunden kimseye guven kalmiyor adam daha klima ce cmax yazmayi bilmiyor ama temizlik boyasi v.s isini biliyor. Bugünlerde bu bikini izi, etek altı, kol altı, bel altı boya terimleri moda oldu.. dikkat etmek lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Sahibinden de şikayet edip adam hakkında birşey yaptırılabilir mi acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Sahibinden de şikayet edip adam hakkında birşey yaptırılabilir mi acaba? Sanmam adam bilmiyodum musteriden aldik oyle beyan etti baktik arac temizdi v.s der cikar isin içinden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Yuh ya plaka bile aynı sorgulatsan çıkar zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Gülhan Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Ben facebook'tan paylaşım yaptım. Bunu paylaşalım ki gözü kapalı ikinci el alanlar arada sırada başlarına bunlarında gelebileceğini bilsinler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Yuh ya plaka bile aynı sorgulatsan çıkar zaten. Emin misin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Emin misin Kocaman araç pert diye yazmaz tabi pertse Ağır Hasarlı yazar sorgulat istersen Şasi numarasını alır sigortacıya da baktırabilirsin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Kocaman araç pert diye yazmaz tabi pertse Ağır Hasarlı yazar sorgulat istersen Şasi numarasını alır sigortacıya da baktırabilirsin Yahu benim kaza yaptığımı bildirmezsem kim bilecek canım Cepten yapar satarım Neden ekpertiz diye birşey çıktı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Yahu benim kaza yaptığımı bildirmezsem kim bilecek canım Cepten yapar satarım Neden ekpertiz diye birşey çıktı Burak Araç pert olmuştur demiş ondan dedim sorgulatınca çıkar diye Ekspertize koşmadan önce 5 dk sorgulatmaktan zarar gelmez adam kazasız dediği arabayı sorgulatınca 8 tane kaza çıkmıştı mesela Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Burak Araç pert olmuştur demiş ondan dedim sorgulatınca çıkar diye Ekspertize koşmadan önce 5 dk sorgulatmaktan zarar gelmez adam kazasız dediği arabayı sorgulatınca 8 tane kaza çıkmıştı mesela Abi anlaşamıyoruz sanırım Zaten yapılması gereken de o dur.Senin örneğinde satan kişi aptalmış ne diyim Pert'e çıktı tabirini araç pert oldu deriz diye yorumladım bende Çakallık varsa bu iş benim yorumladığım gibi olmalı zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Burak Araç pert olmuştur demiş ondan dedim sorgulatınca çıkar diye Ekspertize koşmadan önce 5 dk sorgulatmaktan zarar gelmez adam kazasız dediği arabayı sorgulatınca 8 tane kaza çıkmıştı mesela Ramo araca vurdular ya da bi yere patladık diyelim... Kaskon varsa tutanak tutarsın.. tık diye o tramer sistemine düşer.. vatandaş sana vurur tutanak tutulur trafik sigortası için tık tramere düşer Yakup'un anlatmak istediği bu Tutanak yoksa sms sorgulaması boş Bakıp bakmamak kişiye kalmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 tramerdede ne oyunlar dönüyor, şasenin bir harfi yanlışlıkla farklı yazılıyor oldu bitti. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Ramo araca vurdular ya da bi yere patladık diyelim... Kaskon varsa tutanak tutarsın.. tık diye o tramer sistemine düşer.. vatandaş sana vurur tutanak tutulur trafik sigortası için tık tramere düşer Yakup'un anlatmak istediği bu Tutanak yoksa sms sorgulaması boş Bakıp bakmamak kişiye kalmış Gundi seni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap