Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201412 yıl comment_253767 merhaba arkadaşlar, arabamın arıza ışıgı yandı servise götürdüm lpg kaynaklı lambda sensörü dediler.arızayı sildirip lpg ye ayar yaptırdım.şimdi ışık yanmıyor fakat araba çok yakıyor.sensör değişirse sorun çözülür mü? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201412 yıl comment_253770 o ışık fakir yakıt karışımından yanar, yanmasın diye arttırılmış sanırım.. lambanın yanmasının bir mahsuru yok. bilader eski mitsubishi ye sürekli yanık bindi. 9-10 lt lpg yakıyorsa normaldir ama.. eskiden az yakıp lamba yanmışta olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201412 yıl Yazar comment_255053 hego sensörü diyor servis yakıtta artış var lambayada sinir olmamak elde değil. ucuz yollu değiştirebilirsem bayramdan sonra bakacagım icabına Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl Yazar comment_257303 Sensörü değiştirdim fakat sabit hızda gaz kesme sorunum var.bu neyden kaynaklıdır acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201511 yıl comment_282067 merhaba arkadaşlar, arabamın arıza ışıgı yandı servise götürdüm lpg kaynaklı lambda sensörü dediler.arızayı sildirip lpg ye ayar yaptırdım.şimdi ışık yanmıyor fakat araba çok yakıyor.sensör değişirse sorun çözülür mü? lpg de arıza lambasının nedenleri bu linkte var yazıyı paylaşacaktım telif sorunu çıkar diye kopyalamadım http://www.lpgyedekparca.com/lpg-de-ariza-lambasi-neden-yanar-hID84.html Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın