Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201412 yıl comment_252778 Arama yaptım ama net bir cevap bulamadım, belki de mobilde olduğum için, o yüzden daha önce sorulduysa affola. Şimdi Gündüz de far açmak zorunluluğu olan bir ülkede otomatik ayarın sürekli açık kalmasını sağlayabilir miyim. Bir yolu var mıdır Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201412 yıl comment_252784 Buradaki şekilde yapabilirsiniz, aslında orada satılan bir aracın o şekilde ayarlanmış olması gerekirdi. Verdiğim konuda yazdığınız özellik için detay yok, yapacak olursanız yazarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201412 yıl comment_252797 Otomatik ayarın sürekli açık kalması demek gündüzleri yanmaması demek. Sürekli açık kalmasını istiyorsanız far 1 konumda kalsın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201412 yıl comment_252801 Otomatik ayarın sürekli açık kalması demek gündüzleri yanmaması demek. Sürekli açık kalmasını istiyorsanız far 1 konumda kalsın. onu sormuyor ki dediğim şekilde ayarlanırsa, gündüz parklar(ön arka) yanmıyor ve gösterge ışıkları kısılmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201412 yıl Yazar comment_253821 Daha anlaşılır şekilde yazmak gerekirse, arabaya her bindiğimde farı Manuel olarak açık pozisyona getirmem gerekiyor. Otomatik mod sadece hava karardığında aktive olduğundan benim bunu her seferinde elle açmam ve kapatmam gerekiyor. Gündüzleri far açma zorunluluğu birkaç ay önce başladı. Ozan arkadaşın çözümü makul gibi ama o kabloyu bulmak sıkıntı yapacak ondan daha da önemlisi ise yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Bir sorum daha var,aracımın garantisi devam ediyor. Servis bundan ücret alır mı , bilginiz var mı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın