Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tüm Işıklardaki Voltaj Dengesizliği

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar aracimda titreme vardi rolantide dediler aracin yuksek şarj ediyor konjektor bozuk degistir gittim parcayi aldim taktim daha cok bozuldu isiklar titreme falan basladi daha sonra elektirikciye gittim dinamoyu soktuk dedi konjetor yan sanayi orjinali takti cok hafifi bir voltaj titremesi kaldi belli belirsiz bugun aracimda ic isiklar farlar gosterge geri vites isigimda dahil oyle bir elektirik gelip gidiyorki yolu zor gordum gelirken farlar bir kisiliyor birden oyle bir aydinlayiyorki aküm sıfır yeni aldim mutlu silver acaba neden yapar bunu yardimci olurmusunuz ustadlarim tesekkurler birde isik gelip gittikce sanki arabayi yolda biri tutup birakiyor gibi olur sanki bu konjektor hic sokturmedenki halinde arabanin cekişi eskiye gore hissedilir bir düşüş var

Oğuz Hakan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Videoyu izleyip dusuncelerinizi alayim

Mk1 ford focus elektrik problem:

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yokmu anlayan kimse ?

Yokmu anlayan kimse ?

• 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Hocam aynı sorunun çok hafif şekilde olanı bende de emevcut özellikle akşamları elektirik yükü fazla bindiğinde farlar sisler klima açıkken frene bastığımda direksiyon sağa sola çevirdiğimde özellikle park yapaken aynı sorun oluyor. Akü sıfır elektirikçye hiç gtmedim siz sorunu çözdünüz mü aaba?

Yanıtlama zamanı:

Yokmu anlayan kimse ?

...yetkili serviste bir çay için derim. Gerilim kaybı alternatör kaynaklı mı? Bir yerde şase mi var? veya sorun nerede? Uzaktan buna teşhis koymak zor (bkn.attım,tutmadı) doğru adres = servis.  

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.