Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201412 yıl comment_249736 Arkadaslar aracimda titreme vardi rolantide dediler aracin yuksek şarj ediyor konjektor bozuk degistir gittim parcayi aldim taktim daha cok bozuldu isiklar titreme falan basladi daha sonra elektirikciye gittim dinamoyu soktuk dedi konjetor yan sanayi orjinali takti cok hafifi bir voltaj titremesi kaldi belli belirsiz bugun aracimda ic isiklar farlar gosterge geri vites isigimda dahil oyle bir elektirik gelip gidiyorki yolu zor gordum gelirken farlar bir kisiliyor birden oyle bir aydinlayiyorki aküm sıfır yeni aldim mutlu silver acaba neden yapar bunu yardimci olurmusunuz ustadlarim tesekkurler birde isik gelip gittikce sanki arabayi yolda biri tutup birakiyor gibi olur sanki bu konjektor hic sokturmedenki halinde arabanin cekişi eskiye gore hissedilir bir düşüş var Haziran 21, 201412 yıl Oğuz Hakan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201412 yıl Yazar comment_250719 Videoyu izleyip dusuncelerinizi alayim Mk1 ford focus elektrik problem: Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201412 yıl Yazar comment_252003 Yokmu anlayan kimse ? Yokmu anlayan kimse ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201511 yıl comment_281862 Hocam aynı sorunun çok hafif şekilde olanı bende de emevcut özellikle akşamları elektirik yükü fazla bindiğinde farlar sisler klima açıkken frene bastığımda direksiyon sağa sola çevirdiğimde özellikle park yapaken aynı sorun oluyor. Akü sıfır elektirikçye hiç gtmedim siz sorunu çözdünüz mü aaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201511 yıl comment_281873 Yokmu anlayan kimse ? ...yetkili serviste bir çay için derim. Gerilim kaybı alternatör kaynaklı mı? Bir yerde şase mi var? veya sorun nerede? Uzaktan buna teşhis koymak zor (bkn.attım,tutmadı) doğru adres = servis. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın