Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201412 yıl comment_249343 Merhabalar Aracımda sebebini bilemediğim bir koku var ve kurtulamıyorum.Açıkçası araç kullanma zevkimi tamamen baltalıyor.Kaynağını da ne yapıp ettiysem bulamadım.Artık klimadan geldiğini düşünüyorum.Çünkü araç tertemiz olduğu halde sigara içilmemiş olduğu halde koku hep var.Çözüm önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201412 yıl comment_249344 Eğer klima kokusuysa; klimayı kapatmadan önce bir 10 km kadar sadece fan kullanın. Geçecektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201412 yıl comment_249345 Nasıl bir koku bu? Rutubet gibi bir koku mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201412 yıl Yazar comment_249346 Nasıl bir koku bu? Rutubet gibi bir koku mu? Evet rutubetli bir koku. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201412 yıl comment_249347 koku polen filtreden de gelebilir. Değişim olabilir. Bir de 10-20 TL arası spreyler var nette onlar da işe yarıyor. hava kanallarına püskürtüyorsunuz. Haziran 18, 201412 yıl Alaattin C. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201412 yıl comment_249349 Aynı koku bende de var ben hala çözüm bulamadım.Polen filtresini değiştirdim yine gitmedi ağır bir koku var araçta ve ben dahil olmak üzere binenleri ilk başta rahatsız ediyor.Ben en sonunda aracın balatası değişirken aracın altında sağ yolcu kapısının altına doğru bir çatlak var o kısmın içi keçe gibi yalıtım malzemesi gibi birşey var içinde oraya su girdiğini filan düşünüyorum ama çokta mantıklı gelmiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201412 yıl Yazar comment_249350 koku polen filtreden de gelebilir. Değişim olabilir. Bir de 10-20 TL arası spreyler var nette onlar da işe yarıyor. hava kanallarına püskürtüyorsunuz. O spreyleri denedim açıkçası bir sonuç alamadım.Büyük ihtimalle flitrelerdir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201412 yıl comment_249352 Büyük ihtimalle flitrelerdir. Olmayada bilir benim bakımda değişti ama hala koku var Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201412 yıl comment_249353 Bagajı açın yedek lastiği kaldırın, orada su kalmış veya sızmış olabilir. Keyifli forumlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201412 yıl comment_249355 sprey işe yaramadıysa filtre veya havalandırmalardan değildir muhtemelen. Islak paspas dan nem yapıp koku yapmış olabilir ya da Süleyman beyin söz ettiği gibi bir durumda olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201412 yıl comment_249383 Bu konuda galericelerin yaptığı bir sistem var. Eğer taban halısından geliyosa halının üzerine karbonat atıyolar kokuyu yok ediyo. Ayrıca arabanın içinde genel bir koku varsa bir kap içine karbonat doldurup günde 2 kere karıştırırsanız koku kalmaz. Tabi koku gittikten sonra aracı havalandırmakta fayda var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201412 yıl comment_250377 Galiba aynı sorunu focus mk 2,5 ta yaşadım. Bana gelen koku yanmış yağ kokusu gibiydi. Kaputu açınca gram koku yok. Motorun altı tertemiz. Sonra klimadan kaynaklı sanırım dedim ilgilenmedim. Camı açınca içeri koku doluyor gibiydi. Yanlış anlaşılmasın dısarıdan gelmiyor koku. Hava akımımdan aracın bir yerinde olan koku ortaya çıkıyor. Sonra sağ ön yolcu kemerinin ayar noktasındaki delikten geldiğini farkettim. Şasi içinden o koku nasıl geliyordu hayret ettim. Sattım kurtuldum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın