Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201114 yıl comment_21727 P0299-20-PCM Turbo Şarj/Süpersarj Düşük Basınç HOS ile Tespit edildi. Servisin bana yazdıgı hata kodu arkdaslar arac seyır halındeyken motor arızası yazıyor stop edip çalıstırınca duselıyor çok nadir de olsa arada arızayı verıyor arac gitmiyor kamyon gıbı oluyor performans sıfır a iniyor devir ibresi de oynuyor sorun neden kaynaklıdır arkadasların bazıları yazmıslar aynı hata sanırım mozat pombası olabılır mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201114 yıl comment_21728 Turboda basınç kaçağı var, ya turbonun kendisinde yada hortumlarından kaçak var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201114 yıl Yazar comment_21942 maf sensoru arızalıymış servis e gittim 659 TL Fiyat Çıkardılar Yaptırmadım bende bu konu hakkında bılgı sahıbı olan varsa bı yardımcı olsun bana Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201114 yıl comment_21962 Özel servise git abicim Eğer arıza belli olmuşsa yapacak bişey yok Aracın ecusunda motor koruma sistemi var Herhangi bir sensörde veya bir parçada sorun olduğu zaman motor kendini korumaya alıp turboyu kesiyor. Benim EGR falfi bozulduğundada aynısı olmuştu. Yetkili serviste 800 küsür fiyattı egr valfi Özel serviste 300 civarı bir fiyata halletmiştim yanış hatırlamıyorsam Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın