Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 1.0 Eb Titanium Fiyatı Nedir?


Erdal Sarıgül

Önerilen Mesajlar

Ben erzincandayım, aracı kullandım tekno paket hoşuma gitti özellikle ısıtmalı ön cam kışın çok güzel bir özellik erzincan için. Yıllık 10000-15000 km civarında yaptığım için dizel pek bir mana ifade etmiyor benim için, birde şimdiye kadar dizel kullandım ve ses olayından çok yoruldum. Bu araç rolantide çalışırken, çalışıp-çalışmadığı anlaşılmıyor. Verdiğiniz ilanlardan en yakın sivas var benim için onda da smart ve tekno paket yok, fiyatıda en fazla 54 yaparım diyor. Kıyaslandığında benim alacağım araç için 57 çok iyi rakam. Konya meselesi de gel git zaten ben 1000-1500 lira harcarım buradan oraya, birde istediğimiz gibi çıkmazsa 2 bin kar ececez diye 4 bin içeri gireriz gibi geliyor.

Yorumlarınız ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Aracın satışı için onay alamıyormuş bayi, yarına kadar bekleyecem eğer alamazlarsa bende almaktan vazgeçecem.

 

Eğer yarına kadar onay alırlarsa nasipmiş hayırlısı olsun, alamazlarsa nasip değilmiş geçmiş olsun . :)

açıkçası önceki mesajımı yazarken emsal ilanlara bakmamıştım pek ancak, sivastaki arabaya 54000 normalse, bu arabaya 57 bedava. İnşallah olur. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

açıkçası önceki mesajımı yazarken emsal ilanlara bakmamıştım pek ancak, sivastaki arabaya 54000 normalse, bu arabaya 57 bedava. İnşallah olur. 
 

 

Teşekkür ederim hocam; hayırlısı diyoruz bekliyoruz : )

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.