Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kendiliğinden Stop Etme Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba Arkadaşlar,

Aracım '01 focus tüplü araç sabahları ilk marşta çalışıyor gaza basılmaz ise stop ediyor gaza basıldığında ise gaz yemiyor bir kaç saniye sonra topluyor kendini seyir halinde giderken araç boşta iken yada ayak debriyaj da iken bir bakıyorum göstergede ışıklar yanmış direksiyon sertleşmiş yani stop etmiş araç tekleme sirkeleme tarzında bir şey yapmıyor yapsa en azından stop ettiğini anlarım ama aniden oluyor. Erzincan'da tanıdık bir kaç ustaya gösterdim aracı bir sorun olmadığını söylediler bilgisayara bağlandı arıza çıkmadı. Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

:) aracımdaki lpg özel üretim sanırım sadece benim arabada var  :)  sordum fabrikası kapanmış ne servisini nede parçasını bulamazsın bu lpg'nin dediler. :wacko:

Yanıtlama zamanı:

Babamın doğanda da aynı sorun vardı rölantisini biraz yükselttik sorun çözüldü :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İnşallah aynı sorundur da kurtulurum fakat benzinde yapmıyor sadece tüpte yapıyor.

Yanıtlama zamanı:

İnşallah aynı sorundur da kurtulurum fakat benzinde yapmıyor sadece tüpte yapıyor.

Ahmet bey o zaman bu sorunun yanıtını burada bulamazsınız, lpg için o işten anlayan usta bulmak zorundasınız.

Kolay gelsin

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Araç stop ederek bıktırdı ve tüpü kapatıp benzine aldım aracı 2-3 gün benzinde kullandım benzin ve tüpü tam bitirip tekrar doldurdum sorun düzeldi gibi stop etmedi rölanti gerçekten biraz düşük onuda yükselttiğimizde araç da sorun kalmaz inşallah teşekkür ediyorum yorum ve tavsiyeleriniz için.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.