Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201114 yıl comment_21908 Uymasa'da şeyciler var neydi ya ismini unuttum kesiyorlar biçiyorlar hoparlr yeri ayarlıyorlar onlar işte Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201114 yıl comment_21910 Uymasa'da şeyciler var neydi ya ismini unuttum kesiyorlar biçiyorlar hoparlr yeri ayarlıyorlar onlar işte overlokçumu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201114 yıl comment_21922 ahahaha :D Hanımmmmm Ben geldim overlokkk yaparımm Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201114 yıl comment_21926 Ooo kolay diyorsan no problema importante, bizde elenktrinkçi tanıdık çoook Peki komponentteki tweeter orjinal tweeter yuvasına uyar mı? Uyar abicim çoğu standarttır o ölçülerin Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201114 yıl comment_21938 Uyar abicim çoğu standarttır o ölçülerin yeşeeee... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201214 yıl comment_43608 Arkadaşlar Astra nın ön kapılarındaki tweeter ı tiz sesleri iyi süzemiyor, bu yüzden tizler yetersiz ve baslar bazen yeterince ayırdedilemiyor. Wooferı da düşük ve çok yüksek seslerdeki bas tonlarına yeterli cevap veremiyor. Linkteki komponent sizce amfisiz çalışır mı? http://www.hepsibura...ategoryId=26090 merhaba tolga bey astraya tiviter takarken sökmüştüm ordan biliyorum yuvası çok küçük gibi gözükür ama süngerini acınca tam yuvaya oturur iyide tiz sesi alırsın ben dandik tiwiter takmıştım o bile ben burdayım diyodu ))) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201214 yıl comment_43807 merhaba tolga bey astraya tiviter takarken sökmüştüm ordan biliyorum yuvası çok küçük gibi gözükür ama süngerini acınca tam yuvaya oturur iyide tiz sesi alırsın ben dandik tiwiter takmıştım o bile ben burdayım diyodu ))) Merhaba. Geçenlerde tweeterları adi ama güçlü diğerleriyle değiştirmiştim ama konum olarak cam dibi seçildiğinden ses çok sivrileşmişti, orjinallerini geri takmıştım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201214 yıl comment_43994 hertz yerine focal yada mtx düşünün onlar yüksek verimli ve orta ses çalarlar yanı ne bas ne tiz gerçek seviyelerini alırsınız buda kalite demek bende mtx 625 ler var deli gibi çalıyo bi arastırın derim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın