Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201412 yıl comment_241983 Merhaba arkadaşlar bir süredir foruma giremiyorum lys ye çalışıyorum . Bu arada benim focusu sattık şimdi focus 2 bakıyoruz. Aklıma şu soru takıldı. Trend ile Ghia arasında Teypler haricinde hoparlörlerin kalitesi arasında fark var mıdır? Hadi ghia 'lada extradan arkada twitter var onu biliyorumda koax. hoparlörlerde fark var mı trend ile ghia arasında? Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201412 yıl comment_242001 Ben tesisatın da farklı olduğunu hatırlıyorum, mertol abi öyle demişti diye aklımda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201412 yıl comment_242004 Herseyiyle farkli. Teyp kolonlar vs. Ghia da cok guzel sistem var. O yillarin tum segmentlerinden ustun. 2007 den sonraki sony ler daha guzel. Titaniumlardaki. Icinin arcelik oldugunu biliyorum. Bozulan olursan arcelik servislerine baktirabilir. Focus 2 ilactir. Hayirli olsun Sukru abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201412 yıl comment_242015 Vayyy raid Şükrü özledik seni Araç içinde hayırlısı olsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201412 yıl comment_242018 Yaw hakikaten arada bahsin geçti ama senden ses çıkmadı:)) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201412 yıl Yazar comment_242033 Vayyy raid Şükrü özledik seni Araç içinde hayırlısı olsun... Herseyiyle farkli. Teyp kolonlar vs. Ghia da cok guzel sistem var. O yillarin tum segmentlerinden ustun. 2007 den sonraki sony ler daha guzel. Titaniumlardaki. Icinin arcelik oldugunu biliyorum. Bozulan olursan arcelik servislerine baktirabilir. Focus 2 ilactir. Hayirli olsun Sukru abi Arkadaşlar en kısa zamanda sizin yanınızda olucam su lanet sınav bi bitsinde Çok teşekkür ediyorum bende sizi özledim öpüyorum sağolun Yaw hakikaten arada bahsin geçti ama senden ses çıkmadı :) ) Abicim gelcem en kısa zamanda kendinize iyi bakın Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın