Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201412 yıl comment_239075 Yapamazsın dediler yaptım.Daha önceki aracım sedan olduğundan çok fazla önemsemediğim döşemenin aşırı kirlenmesi sorununu çozdüm kanımca iç halısını üzerini komple kapladım uzun uğraşlarımdan sonra hemde en ufak bir sökme takma yapmadan tamamen geçmeli.Araca binenler oooo aracının sıfır kokusu hala duruyor diyorlar kokusuda az buçuk orjinal halı kokuyor malzeme ne derseniz. 1.tam hatırlayamadım 3 veya 4 metrekare muşamba tarzı su geçirmez esnek silinebilir.bir taban döşemesi 2.kaliteli yapıştırıcı 3.küçük makas 4.organize kurdela 5.tek taraflı enli cırt bant 6.Bolca zaman sabır ve ücra bir yer (meraklı gözlerin üzerinde olmayacağı acaba bu adam define mi arıyor arabanın içinde,görmemişin arabası olmuş... Vs,Vs düşüncelerin olmayacağı bir yer) resimler yakında ... Nisan 23, 201412 yıl Fatih S. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 201411 yıl comment_269282 Data fax modemle 56K ile yüklese 6 ayda yüklenirdi resimler. Bu iste bi terslik var Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın