Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201412 yıl comment_232736 Arkadaslar otomatik park sistemini calistirabilecek uygun onerebileceginiz bir cihaz varmı? Cok aradım tum tuningci arkadaslar uyar, takalım dediler fakat uymadıgı icin geri söktüler. Servisten bir arkadas cylone marka uyar dedi fakat sizinde bir fikrinizi almakta yarar var Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201412 yıl comment_232743 cyclone,navitech ve daiichi markalarının multimedya ile uyumlu olduğunu belirtmiş,ford otosan ama oto park konusunda bir bilgi mevcut değil.şu adresten uyumlu aksesuar listesine bakınız.http://www.ford.com.tr/otomobiller/aksesuarlar Mart 29, 201412 yıl Serkan Önder tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201412 yıl Yazar comment_232819 ben cyclone kullanıyorum aktıf montaj dahil ne kadara takildi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201412 yıl comment_232825 montaj dahil ne kadara takildi?. Arabayı alırken 1600 tl ödedim Kuşadası'nda .. Ama ızkar ızmırde 1500 tlye takıcaklardı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201412 yıl comment_232945 montaj dahil ne kadara takildi?Su anki fiyati 2.120.TL ama ikili iliskiye bagli olarak indirim yapiyorlar. Boyle birsey alacaksaniz serviste taktirmanizi tavsiye ederim. En azindan garanti suresince olusacak bir elektrik arizasinda itiraz edecekleri bir durum olusmaz. Mart 30, 201412 yıl Ali Görek tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 201412 yıl comment_233135 Su anki fiyati 2.120.TL ama ikili iliskiye bagli olarak indirim yapiyorlar. Boyle birsey alacaksaniz serviste taktirmanizi tavsiye ederim. En azindan garanti suresince olusacak bir elektrik arizasinda itiraz edecekleri bir durum olusmaz Araçtaki mevcut bluetooth sesli komut sistemini destekliyor mu acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 201412 yıl comment_233138 Araçtaki mevcut bluetooth sesli komut sistemini destekliyor mu acaba? Aracimda sesli komut sistemi olmadigi icin sadece telefonla eslestirip kullanabiliyorum. Onumuzdeki gunlerde sesli komut sistemi cyclone'da aktif olacak ve guncelleme yapilarak eski urunlerde de kullanilabilecekmis. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 201412 yıl comment_233174 Su anki fiyati 2.120.TL ama ikili iliskiye bagli olarak indirim yapiyorlar. Boyle birsey alacaksaniz serviste taktirmanizi tavsiye ederim. En azindan garanti suresince olusacak bir elektrik arizasinda itiraz edecekleri bir durum olusmaz.. Afyon'da 1750 ye takıcaklar ısteyen varsa.. Aracimda sesli komut sistemi olmadigi icin sadece telefonla eslestirip kullanabiliyorum. Onumuzdeki gunlerde sesli komut sistemi cyclone'da aktif olacak ve guncelleme yapilarak eski urunlerde de kullanilabilecekmis. Nasıl yanı aracda bu ozellık yoksada cyclone mı çalışacak ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201412 yıl comment_233561 Sanirim biraz eksik anlattim. Style donanimda bu yok ama Titanium ya da eski Style plus araciniz (orjinalinde sesli komut) varsa kisa bir sure icinde bunu da destekleyecekmis diye bilgi almistim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın