Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201412 yıl comment_221924 Herkese merhaba değerli arkadaşlar kullanmakta olduğum yağ castrol magnatec 5 30, mobil 5 30 koymayı düşünüyorum ama sizlere bir danışmak istedim önerileriniz nedir saygılar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201412 yıl comment_221953 sorun olmaz.. sivas için 5-30 da uygun bir yağ Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201412 yıl comment_224396 iyi akşamlar aracımın aks ları değişecek; değişim esnasında şanzıman yağı ilavesi gerekiyormuş yanlış yağ koydurmak istemiyorum hangi yağdan ilave ettirmem gerekiyor bilgisi olan arkadaşım yardımcı olursa çok memnun olurum (manuel şanzıman)selamlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201412 yıl comment_224408 iyi akşamlar aracımın aks ları değişecek; değişim esnasında şanzıman yağı ilavesi gerekiyormuş yanlış yağ koydurmak istemiyorum hangi yağdan ilave ettirmem gerekiyor bilgisi olan arkadaşım yardımcı olursa çok memnun olurum (manuel şanzıman)selamlar Keşke ilk bulduğunuz yağ başlığına değilde aracınıza uygun bir başlık bulsaydınız aşağıdaki gibi Cevap da burada verilmiştir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın