Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201412 yıl comment_213553 Merhaba , Forumda Satılıklarda ilanı olan dizel focusumu sattım , Otomatik 2011 lpg'li focus almak için pazartesi Antalya'da olacağım , detaylı ekspertiz yapacak sağlam servis varmı arkadaşlar Antalya'da bildiğiniz ? 101 noktamı yaptırmam lazım ? yoksa özel Ford Serviste zaten her yerine bakıyormu , ya da yetkili servistemi yaptırmam gerekiyor karar veremedim , ücretler konusunda da bilgim yok ? fikir ve önerilerinizi bekliyorum ,Saygılar... Ocak 23, 201412 yıl Akın Yalçın tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201412 yıl comment_213563 Merhaba , Forumda Satılıklarda ilanı olan dizel focusumu sattım , Otomatik 2011 lpg'li focus almak için pazartesi Antalya'da olacağım , detaylı ekspertiz yapacak sağlam servis varmı arkadaşlar Antalya'da bildiğiniz ? 101 noktamı yaptırmam lazım ? yoksa özel Ford Serviste zaten her yerine bakıyormu , ya da yetkili servistemi yaptırmam gerekiyor karar veremedim , ücretler konusunda da bilgim yok ? fikir ve önerilerinizi bekliyorum ,Saygılar... Antalya da ford servisleri ekspertiz raporu vermiyor ve araca bakmiyorlar..Bende Antalya dan araç almıştım computer test diye bir yer vardı orda ekspertiz yaptirmistim .1.5 sene önce ozaman 80tl idi ücret bayağı ayrıntılı incelemislerdi aracı. Memnun kalmıştım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201412 yıl comment_213594 detaylı ekspertizi Cem hocam dan yaptırın şaka bir yana kendisi gelince en iyi yeri yazacaktır kendisi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201412 yıl comment_213607 detaylı ekspertizi Cem hocam dan yaptırın şaka bir yana kendisi gelince en iyi yeri yazacaktır kendisi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201412 yıl Yazar comment_213637 teşekkürler,, http://www.focusclubtr.com/topic/6337-antalya-ford-servis-usta-tavsiyesi/ Sanırım sorumun cevabı bu linkte verilmiş ,, umarım ekspertiz yapıyorlardır... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın