Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201412 yıl comment_210613 aracım f1 2003 ghıa maf sensörü varmıdır acaba bılgısı olan varmı okuduklarıma göre bazı f1 araclarda varmıs bazı f1 lerde yokmus .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201412 yıl comment_210622 MAF (mass air flow) motor kontrol ünitesi için çok önemli bir bilgi taşıyor, motora gelen hava akımı; yakıt da bu havaya oranla püskürtülerek doğru karışım elde ediliyor. Yani olmazsa olmaz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201412 yıl comment_210698 Tüm F1 lerde var. Filtre kutusunun hemen çıkışında. Yok mu sizde? Yoksa aracınız zengin çalışıyor şu an Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201412 yıl Yazar comment_210702 Tüm F1 lerde var. Filtre kutusunun hemen çıkışında. Yok mu sizde? Yoksa aracınız zengin çalışıyor şu an yarın yada en gec pazartesı fotorafını ceker atarım bılmıyorum fatıh henuz varmı yokmu göremedım baktıgımda Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201412 yıl comment_210811 yarın yada en gec pazartesı fotorafını ceker atarım bılmıyorum fatıh henuz varmı yokmu göremedım baktıgımda Sen miydin kardeşim avatar değişince dikkat etmeden başkası sanmıştım Ben zetec'te çok çektim bu zımbırtıdan. Bunlarınki pahalıdır 300 lira civarıdır. Aslında bu tür arabalarda belli bir süre sonra yenisiyle değiştirmek gerekiyor. Sensörler bi süre sonra kirleniyor ve doğru okuyamıyor. Fazla yakıt ve düşük performans gibi. Bunu yağsız spreyle temizleyebilirsin belli km aralıklarıyla. O2 sensörü var birde. Onu temizlemek mümkün değil hatta kurcalarsan bozulur. Arabanda iki tane var ondan. Bi problem varsa arabada bu sensörleri değiştir yenisiyle. Hem yakıtın düşer hem performansın artar. Ben değiştirmiştim araba çığır atlamıştı resmen Ocak 12, 201412 yıl O. Fatih Yurter tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201412 yıl Yazar comment_210838 Sen miydin kardeşim avatar değişince dikkat etmeden başkası sanmıştım Ben zetec'te çok çektim bu zımbırtıdan. Bunlarınki pahalıdır 300 lira civarıdır. Aslında bu tür arabalarda belli bir süre sonra yenisiyle değiştirmek gerekiyor. Sensörler bi süre sonra kirleniyor ve doğru okuyamıyor. Fazla yakıt ve düşük performans gibi. Bunu yağsız spreyle temizleyebilirsin belli km aralıklarıyla. O2 sensörü var birde. Onu temizlemek mümkün değil hatta kurcalarsan bozulur. Arabanda iki tane var ondan. Bi problem varsa arabada bu sensörleri değiştir yenisiyle. Hem yakıtın düşer hem performansın artar. Ben değiştirmiştim araba çığır atlamıştı resmen benım ben değişim tahmını ne kadar'a maal olur pekı kardesım Gercı performans artacaksa katlanılır yanı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201412 yıl comment_210853 benım ben değişim tahmını ne kadar'a maal olur pekı kardesım Gercı performans artacaksa katlanılır yanı Değiştirmekte bişey yok ki aynı ona göre takıcaksın. Sadece maf sensörü 300 lira falandır. o2 lerin tekisi 100 liradır. Toplamda 500 tl gibi bi rakam tutar. Problem yoksa hiç gerek yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201412 yıl Yazar comment_210857 Değiştirmekte bişey yok ki aynı ona göre takıcaksın. Sadece maf sensörü 300 lira falandır. o2 lerin tekisi 100 liradır. Toplamda 500 tl gibi bi rakam tutar. Problem yoksa hiç gerek yok . yok yok koç gibi maşallah tahtaya vuruyım dur :D Arabayı bakıma sokarım o fıyata ahahah :D Ocak 12, 201412 yıl Volkan Bayındır tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın