Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201412 yıl comment_209223 İyi akşamlar arkadaşlar focus'ların yedek yakıt deposu kaç litredir bu bilgiye ihtiyacım var çünkü lpg katkısı aldım 300 ml 1 depo benzine boşaltın yazıyor. Ben de çoğu insan gibi yakıt lambası yandığında benzin alıyorum. Bu katkının tamamnı değil de bir kısmını katmayı düşünüyorum o yüzden benzin lambası yandığında depoda ne kadar yakıt kaldığını öğrenmem lağzım ki ona göre benzin ekleyip oranlayıp katkıyı depoya boşaltıcam, ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201412 yıl comment_209225 İyi akşamlar arkadaşlar focus'ların yedek yakıt deposu kaç litredir bu bilgiye ihtiyacım var çünkü lpg katkısı aldım 300 ml 1 depo benzine boşaltın yazıyor. Ben de çoğu insan gibi yakıt lambası yandığında benzin alıyorum. Bu katkının tamamnı değil de bir kısmını katmayı düşünüyorum o yüzden benzin lambası yandığında depoda ne kadar yakıt kaldığını öğrenmem lağzım ki ona göre benzin ekleyip oranlayıp katkıyı depoya boşaltıcam, ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler ... 9-10 litre kalıyor normalde depo 55 litre ama .lamba yanıpta hemen yakıt alırsanız 45 litre ancak yakıt alıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201412 yıl Yazar comment_209231 Çağlar bey ilginize çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz şimdi artık ne kadar yakıt alacağımı ve de ne kadar katkı katacağımı hesaplayabilirim tekrar teşekkürler iyi akşamlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201412 yıl comment_209239 benzinin çeyrek depodan az olmaması gerekir diye biliyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın