Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

bu parçanın adı nedir?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

43ce6fdf.jpg

öncelikle herkese selamlar...

resimde kırmızı okla göstermiş olduğum plastik parçanın adı nedir? üzerinde P,R,N,D...vs. yazılar yazan..yaklaşık 4 gündür bu parçayı arıyorum fakat kimsenin bir bilgisi yok..bu kırılma sadece benim aracımda mı meydana geldi acaba :) bu parçayı nerelerden temin edebilirim? (manisa içi olursa daha iyi olur)

Yanıtlama zamanı:

evet o okun altındaki kırık olan plastik parça..üstünde P,R,N...vs yazan orası bir bütün zaten..bakma benimki iki,üç parça olmuş :dead: böyle çıkması falanı filanı yokmudur bunun ya da başka kimsenin başına gelmemiş mi bu olay ? :P

Yanıtlama zamanı:

Biraz zor bulunan bi parça çıkmacılara yada ford yetkili servislerinden temin edebilirsiniz. İsmine gelince F1 galiba araç F1 otomatik vites muhafaza kapağı (plastiği) diyebilirsiniz. Manual olanlara vites körüğü deniliyor ama bunun net bi ismi nedir bilmiyorum.

Yanıtlama zamanı:

evet araç F1 makyajlı kasa..bugün hem servise hemde çıkmacılara danıştım..çıkmacılarda denk gelcek yoksa bulabileceğin daha doğrusu temiz bulabileceğin bir parça değil dediler..serviste sağolsunlar baya bi iyi fiyat verdiler :) 260 TL+işcilik :D bu kadar maliyeti yüksek bi parça olduğunu sanmıyorum..o yüzden servisten açıkcası biraz soğudum..ve birde 10 içinde gelicek şu an elimizde yok denildi..yani bu parçanın yan sanayisi felanı yokmudur acaba..yansanayi almakta pek istemiyorum ama malesef elde olanlar bunlar..parça konusunda yardımcı olcak arkadaşlar varsa çok memnun olurum..

Yanıtlama zamanı:

evet araç F1 makyajlı kasa..bugün hem servise hemde çıkmacılara danıştım..çıkmacılarda denk gelcek yoksa bulabileceğin daha doğrusu temiz bulabileceğin bir parça değil dediler..serviste sağolsunlar baya bi iyi fiyat verdiler :D 260 TL+işcilik :D bu kadar maliyeti yüksek bi parça olduğunu sanmıyorum..o yüzden servisten açıkcası biraz soğudum..ve birde 10 içinde gelicek şu an elimizde yok denildi..yani bu parçanın yan sanayisi felanı yokmudur acaba..yansanayi almakta pek istemiyorum ama malesef elde olanlar bunlar..parça konusunda yardımcı olcak arkadaşlar varsa çok memnun olurum..

o servise af edersiniz ama çuşş demek lazım şanzumanı indircek sanki :) Hocam ben sizin bu parçayı ilgilencem inş. bulabilirim.

Yanıtlama zamanı:

Servisten parça kodunu yada tam adını öğrendin mi?

yok detaylı olarak sormadım aslında sadece parça fiyatı söylediler :) zaten fiyatı duyduktan sonra kendimi dışarı atmaya baktım ben :)

Yanıtlama zamanı:

o servise af edersiniz ama çuşş demek lazım şanzumanı indircek sanki :) Hocam ben sizin bu parçayı ilgilencem inş. bulabilirim.

valla yardımcı olursanız çok sevinirim..gözüme batmaya başladı artık..vites atarken dışarı odaklanıyorum sırf orayı görmemek için :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.