Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201115 yıl comment_17904 öncelikle herkese selamlar... resimde kırmızı okla göstermiş olduğum plastik parçanın adı nedir? üzerinde P,R,N,D...vs. yazılar yazan..yaklaşık 4 gündür bu parçayı arıyorum fakat kimsenin bir bilgisi yok..bu kırılma sadece benim aracımda mı meydana geldi acaba bu parçayı nerelerden temin edebilirim? (manisa içi olursa daha iyi olur) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201115 yıl comment_17915 Bu aralar vaktim yok ama bir ara sanayiye uğrarsam sorayım, adını bilmiyorum tarif ederek anlatılabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201115 yıl comment_17924 Benim gözlerimde sıkıntı var sanırım Sabah kalktığımda göremedim orada birşey, yine göremiyorum.. Ok'un alt kısmındaki yerden bahsediliyor sanırsam Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201115 yıl comment_17954 evet o okun altındaki kırık olan plastik parça..üstünde P,R,N...vs yazan orası bir bütün zaten..bakma benimki iki,üç parça olmuş böyle çıkması falanı filanı yokmudur bunun ya da başka kimsenin başına gelmemiş mi bu olay ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201115 yıl comment_17957 Onu çıkmacılardan bulabilirsiniz küçük bi ihtimalde olsa Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201115 yıl comment_17982 Biraz zor bulunan bi parça çıkmacılara yada ford yetkili servislerinden temin edebilirsiniz. İsmine gelince F1 galiba araç F1 otomatik vites muhafaza kapağı (plastiği) diyebilirsiniz. Manual olanlara vites körüğü deniliyor ama bunun net bi ismi nedir bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201115 yıl comment_17992 evet araç F1 makyajlı kasa..bugün hem servise hemde çıkmacılara danıştım..çıkmacılarda denk gelcek yoksa bulabileceğin daha doğrusu temiz bulabileceğin bir parça değil dediler..serviste sağolsunlar baya bi iyi fiyat verdiler 260 TL+işcilik bu kadar maliyeti yüksek bi parça olduğunu sanmıyorum..o yüzden servisten açıkcası biraz soğudum..ve birde 10 içinde gelicek şu an elimizde yok denildi..yani bu parçanın yan sanayisi felanı yokmudur acaba..yansanayi almakta pek istemiyorum ama malesef elde olanlar bunlar..parça konusunda yardımcı olcak arkadaşlar varsa çok memnun olurum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 201115 yıl comment_17997 Servisten parça kodunu yada tam adını öğrendin mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 201115 yıl comment_18005 evet araç F1 makyajlı kasa..bugün hem servise hemde çıkmacılara danıştım..çıkmacılarda denk gelcek yoksa bulabileceğin daha doğrusu temiz bulabileceğin bir parça değil dediler..serviste sağolsunlar baya bi iyi fiyat verdiler 260 TL+işcilik bu kadar maliyeti yüksek bi parça olduğunu sanmıyorum..o yüzden servisten açıkcası biraz soğudum..ve birde 10 içinde gelicek şu an elimizde yok denildi..yani bu parçanın yan sanayisi felanı yokmudur acaba..yansanayi almakta pek istemiyorum ama malesef elde olanlar bunlar..parça konusunda yardımcı olcak arkadaşlar varsa çok memnun olurum.. o servise af edersiniz ama çuşş demek lazım şanzumanı indircek sanki Hocam ben sizin bu parçayı ilgilencem inş. bulabilirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 201114 yıl comment_18107 Servisten parça kodunu yada tam adını öğrendin mi? yok detaylı olarak sormadım aslında sadece parça fiyatı söylediler zaten fiyatı duyduktan sonra kendimi dışarı atmaya baktım ben Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 201114 yıl comment_18108 o servise af edersiniz ama çuşş demek lazım şanzumanı indircek sanki Hocam ben sizin bu parçayı ilgilencem inş. bulabilirim. valla yardımcı olursanız çok sevinirim..gözüme batmaya başladı artık..vites atarken dışarı odaklanıyorum sırf orayı görmemek için Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın