Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201312 yıl comment_202222 arkadaşlar 2013 mayısta focus trend x aldım. continental marka lastik var. geçen lastikçiye gittiğimde 3 lastiğimde bilye büyüklüğünde kitle hissi uyandıran bombeler var.gözle görülmüyor. fakat el sürünce belli oluyor. bilgisi ve önerisi olan varsa lütfen paylaşsın. saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201312 yıl comment_202377 Çorum contin. bayisi olan bengi otomotiv'e giderek danışmanız gerekmektedir. Adres : CEPNI MAH.KISLA ARASI 2.CELIK SOK. 0 364 224 63 63 Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201312 yıl comment_202378 Şöyle oluyor: Otokoç garanti gereği Cont yetkili bayiine yönlendiriyor. Bayilerde detaylı kontrola izin veren bir cihaz var ona takılıp rapor alınıyor ve toleranslar dışında ise değişim uygulanıyor, bazen bu süreç bölge yetkilisinin gelmesini bekleyebiliyor. Benin dört lastiğim bu şekilde değişti, ama sorun balans tutumamaları idi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201312 yıl comment_205985 Benimde sol ön lastikte balon oluşmuş galiba. Detaylı bakamadım tekrar inceleyip fotoğraflarım. Conti marka. Sanırım değişmesi gerekecek Edit: demin detayli baktim heryerine elledim balonu bulamadim. Sadece bi yerde cok zor hissedilen cizgi seklinde ince bir içe cokukluk vardı. Resim eklerim pcye geçince. Lastikciye göstermek en iyisi... edit2: İlk resimde ıslattığım bölgede çizgi gibi bir çukurluk var ama bombe yok ikincisi kuru hali... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın