Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl comment_198832 Arkadaşlar, 2. veya 3. viteste sakin sakin giderken son 1 haftada yol bilgisayarımda 7 veya 8 kez bir yazı çıkıp kayboluyor. Çok ani olduğu için yazıyı okuyamıyorum ama bu yazıyla beraber ikaz sesi geliyor, ABS ve altındaki iki ışıkta yanıp sönüyor. Dediğim gibi aniden olduğu için yazıyı bir türlü okuyamadım. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu aranızda yada arabanın kontrol edilmesi gereken bir yeri olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl comment_198847 Test menüsüne girerek oradaki tüm ışıkları yakın ve hangi ışık olduğunu bulup, daha ayrıntılı sorabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl comment_198862 Ali bey ,Test menüsüne nasıl girebiliriz, Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl comment_198886 OK tuşunuz direksiyondaysa ona basacaksınız farklı olarak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl comment_198905 Arkadaşlar, 2. veya 3. viteste sakin sakin giderken son 1 haftada yol bilgisayarımda 7 veya 8 kez bir yazı çıkıp kayboluyor. Çok ani olduğu için yazıyı okuyamıyorum ama bu yazıyla beraber ikaz sesi geliyor, ABS ve altındaki iki ışıkta yanıp sönüyor. Dediğim gibi aniden olduğu için yazıyı bir türlü okuyamadım. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu aranızda yada arabanın kontrol edilmesi gereken bir yeri olabilir mi? direksiyonun sol tarafındaki tuşlardan sol ok tuşuna basıp daha sonra aşağı tuşuyla ilerleyip sistem denetimini gördüğünüzde ok. tuşuna basarsanız uyarı görüntülenecektir Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın