Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201312 yıl comment_201169 Benimde değişti 17000 de baskı setim ,sorun yok gayet keyifli kullanıyorum aracımı.aks keçesi tam olarak nerede benim araçta varmı acaba aks sorunu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201312 yıl Yazar comment_201202 Benimde değişti 17000 de baskı setim ,sorun yok gayet keyifli kullanıyorum aracımı.aks keçesi tam olarak nerede benim araçta varmı acaba aks sorunu? Sanırım aks keçesi sorunu da kronik.Servis ben herhangi bir şey söylemeden değiştirmiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201312 yıl comment_201206 Hmm anldm 6 ay sonra genel bakım var baktırırm gidince:-) geçmiş olsun bu arada Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201312 yıl comment_201208 Öncelikle geçmiş olsun... Aynen dediğiniz gibi aks keçesi sorunu kronik focus 3 lerde benim aracımda da aks keçesinden yağ kaçırıyordu garanti kapsamında değişildi. birde İSTANBUL da yetkili servis olarak Kartal da KÖK otomotiv var ama sadece servis sıfır araç satış kısmı yok.Çalışan ekip özellikle garanti konusunda yapılacak olan işlerde hiçbir sıkıntı çıkarmıyorlar benim aracın aks keçesimdeki kaçağı tesbit edenlerde onlardı garanti kapsamında değiştiririz demişlerdi vakit olmadığı için Kayseride ki servisde yaptırdım lakin Kayseride ki servis bakacağız garanti kapsamına giriyor mu diyerek bende kendilerine KÖK oto yetkili servisin imzalı kaşeli raporunu gösterince geri adım atıp garanti dahilinde yaptılar...Birazda servisine görede değişiyor bu işler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201312 yıl Yazar comment_201213 Öncelikle geçmiş olsun... Aynen dediğiniz gibi aks keçesi sorunu kronik focus 3 lerde benim aracımda da aks keçesinden yağ kaçırıyordu garanti kapsamında değişildi. birde İSTANBUL da yetkili servis olarak Kartal da KÖK otomotiv var ama sadece servis sıfır araç satış kısmı yok.Çalışan ekip özellikle garanti konusunda yapılacak olan işlerde hiçbir sıkıntı çıkarmıyorlar benim aracın aks keçesimdeki kaçağı tesbit edenlerde onlardı garanti kapsamında değiştiririz demişlerdi vakit olmadığı için Kayseride ki servisde yaptırdım lakin Kayseride ki servis bakacağız garanti kapsamına giriyor mu diyerek bende kendilerine KÖK oto yetkili servisin imzalı kaşeli raporunu gösterince geri adım atıp garanti dahilinde yaptılar...Birazda servisine görede değişiyor bu işler... Evet katılıyorum.Servisler biraz çekimser kalıyolar bu gibi konularda.Sanırım ihale kendilerine kalıcak gibi mi düşünüryorlar bilemedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201312 yıl comment_201221 Çok geçmiş olsun; bize de örnek olsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201312 yıl comment_201237 sanırım aracınız manuel vites... geçmiş olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201312 yıl Yazar comment_201321 sanırım aracınız manuel vites... geçmiş olsun Evet manuel vites.Teşekkür ederim herkese. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın