Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201115 yıl comment_17247 İlgili yazının linki ; http://www.autocar.c...llCars/258499/ Tahminleri alalım: Bence -konsept : capri (3 kapı compact sport) yeni modeller - kuga üretim versiyonu -Bmax üretim versiyonu - fiesta makyajı ------- Focus ST also slated for unveiling Ford has announced plans to introduce four new vehicles at the Frankfurt Motor Show. The company is keeping tight on specifics, but hinted we can expect a "major new design concept" and "details of the next Focus performance car." This seems to imply Ford will unveil the Focus ST which is slated to feature a 2.0-liter EcoBoost engine with 250 PS (184 kW / 247 hp) and 360 Nm (265 lb-ft) of torque. The other debuts remain a bit of a mystery, but the teaser suggests we can expect something sporty. Ağustos 4, 201115 yıl uA_Y_C_A tarafından düzenlendi Bilgi Eklendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201115 yıl comment_17250 Kuga - B-Max - Conseptleri sunulmuştu biliyorsunuz..Sitemizde mevcut Not olarak verelim bilgiyi Konuya ek bilgi ve tarih eklendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201115 yıl comment_17314 Şunu da tahmin edeyim Fiesta SUV gelebilir.. Yani Yeni Kuga'nın ufak modeli Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201115 yıl Yazar comment_17345 Sağlam yamulmuşum Zaten ilk mesaja UAYCA eklemiş. Modellerden biri focus ST imiş ... Majör dizyn konseptinin 2013 mondeo / US Fusion olacağı söyleniyor. Hatta 24 saat içinde fotoları çıkacakmış galiba... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201115 yıl comment_17355 Sağlam yamulmuşum Zaten ilk mesaja UAYCA eklemiş. Modellerden biri focus ST imiş ... Majör dizyn konseptinin 2013 mondeo / US Fusion olacağı söyleniyor. Hatta 24 saat içinde fotoları çıkacakmış galiba... Bunu unutmuşum bak Ama ne alaka bu yeni değil ki biliyorduk Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201114 yıl Yazar comment_18116 Geçen hafta Autoexpress açıkladı : 4 değil total 5 yeni modle varmış.. Konsept model %70-80 kesinleşen yeni D segment yani one ford stratejisi gereği ortak olacak Euro mondeo/ US Fusion imiş. KOnsept için kısaca "Kinetic 2.0" diyorlar. Müşteri feedbackine göre değişiklikler yapabileceklermiş. Gösterilecek modeller ise: - focus ST üretim modeli ..250 bg 2.0T ve 5 kapı..3 kapısı olmayacakmış.. - fiesta ST üretim modeli ..Focus STdeki geniş ızgara, şişkin çamurluk, focustan alınan torque vector control ve 1.6T 200 bg (normalde 180 bekleniyordu ama sanırım VAGın 1.4 185 bglerinin gerisinde kalmamak ve en büyük pazar ingilterede iyi satılan clio RS200ün gerisinde kalmamak için) - Üretim versiyonu B-max (1.0Tye vurgu) - Son model de yenilenen Ranger pikap .. AEnin fiesta ST render'ı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın