Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201312 yıl comment_196457 Arkadaşlar elimde bi çift 8li led ve bi çift led sis farı var. Sis farlarını söktürüp taktırsammı ? 8Li ledleride ön plaka panjuruna taktırsam nasıl olur ? Arka stop lambalarınıda beyaz yerlerini hafif koyu siyah yaptırsam ? Düşüncelerinizi alabilir miyim ? Ha bide bu sis ledlerini taktıran arkadaşlar varsa aydınlatışı nasıl öğrenebilir miyim ? Sis ve 8li ledler bunlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201312 yıl comment_196458 Benim görüşüm bu saçma şeylerle arabanı kirletmemenden yana..Aydınlatsa ne olur apaçi işi şeylerden vazgeç Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201312 yıl Yazar comment_196459 Sarı sarıda çok gıcık duruyo oldum olası sarı rengini sevmem be abi daha sade ve hoş durur gibime geliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201312 yıl comment_196463 Sarı sarıda çok gıcık duruyo oldum olası sarı rengini sevmem be abi daha sade ve hoş durur gibime geliyor Sen arabayı sürerken yere mi bakıyorsun yoksa önüne mi ? Yada araçtan inip lambalarını mı izliyorsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201312 yıl Yazar comment_196478 Arabayı kullanmaktan çok izlemeyi daha çok seviyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201312 yıl comment_196495 notto sisleri aldım taktım ve 2 saat sonra söktüm çok kalitesizdi aydınlatmıyor ve ledler tam düz değil sislerden bitaneside yamuk oturur Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın