Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201115 yıl comment_16933 Cam modülü ayarında sorun olması durumunda yeniden programlanması gerekit, yukarıda Ogün tarif etmiş. Benim gözlemlerime göre FI ler FII lere göre daha hassas bu konuda yani ayarları daha çabuk unutuyolar. FII de normalde bir akü söküm takım işleminde cam modülünün ayarı kaybolmuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201115 yıl Yazar comment_16945 ogün abi dediğini uygulacam birazdan umarım düzelir. Dün sigortasına baktım sigortada bi problem yok demek ki geçici hafıza kaybı yaşıyor aslanım benim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201115 yıl comment_16946 Ogünüm konuda ki araç da F1 dikkat ettiysen boss fark ettim sonradan akşam onu yazdığımda kafam karışıktı biraz f1 dede durum aynı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201115 yıl Yazar comment_16947 Evet F1de de aynı Çok teşekkürler Ogün abi şimdi hallettim dediğin gibi eskisi gibi şkır şkır çalışıyor. İyi ki varsınınz Focus ailesi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201115 yıl Yazar comment_17120 Abiler nedir bu ya bi akü çıktı sistem allah bullak oldu... şimdi fark ettim Park lambaları yanmıyor ogün abi vaarmı bi çözümü yoksa sigortasına mı değiştireyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201115 yıl comment_17121 ya ampüller patlamıştır ( 2 si birden patlaması zor bir ihtimal yada sigortası atmıştır. Bi kontrol et istersen sigortasını ancak attı diye yüksek amperli sigorta takma söktüğün sigorta neyse aynısını tak. Yine patlatırsa bi yerlerde bir sorun var demektir. ki inşallah yoktur Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201115 yıl Yazar comment_17124 Yüksek ihtimal sigortadır çünkü arka parklarda yanmıyor... Yarın değiştireyim bakayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201214 yıl comment_79339 2004 model focus ghia var bende arkadaşlar yeni aldım.. kumandadan tüm açık çamları sitede dedğiniz şekilde uygulamalar yaparak denedim fakat olmuyor bir türlü ..sadece sol ön cam otomatik kapanıyo açılıyor bilginiz varmı, ayrıca sağ arka camım şöför mahelindeki düğmeden açılmıyor kapının düğmesinden açılıyor şöför panelinindeki düğmeyi söktüğümde elimle bastırdığımda acılıyor fakat yukarı yönlü sviçin sağ tarafına bastığımda acılıyor sol tarafına bastığımda kalkıyor umarım yardımcı olursunuz hepinize şimdiden teşekkürler.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın