Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Motor Arızası Hakkında Yardım

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

ARKADAŞLAR MERHABA ADIM EREN ARANIZA YENİ KATILDIM DAHA ÖNCE CİTROEN C5 ARACIM VADI ARACIMI SATIM 2012 MODEL ARAÇLAR CIKINCAYA KADAR KENDİME GECİCİ FOCUS 2006 TDCİ CHİA ALDIM ARACIMI ALALI 20 GÜN OLDU YAKLAŞIK 5000 KM YOL YAPTIM BENİM SORUNUM ARAÇLA YOL GİDERKEN DAHA COK SANKİ RAMPA TIRMANIRKEN VE KLİMA ACIKKEN YAPIYORMUŞ GİBİ GELİYOR AMA BAZEN KISA YOLDADA YAPTI BİLGİ EKRANINDA MOTOR SİSTEMİ ARIZALI YAZIYOR VE KIRMIZI BİR LAMBA YANIYOR ARAC 2500 DEVİRİ CEÇMİYOR VE GAZ YEMİYOR CARBON CLİR VE BİR TAKIM BAKIMLARI UYGULADIK AMA ARAÇ BİR TÜRLÜ DÜZELMEDİ SERVİSE GÖSTERDİM ARAÇ BAKIMI YAPMAMMIZ LAZIM DEDİLER YAPTILAR AMA YİNEDE ARIZA DEVAM EDİYOR KONU HAKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIM EDERSE SEVİNİRİM ARKADAŞLAR YARDIMCI OLAN HERKEZE ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM :rolleyes:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aracınızda hatrı sayılır bir performans ve çekiş kaybı varmı ?

YA VALLAHİ DAHAÖNCE FOCUS SÜRMEDİGİM İCİN PEK BİLMİYORUM PERFORMANS EKSİGİ VARMI YANLIZ ARABAM ŞUANDA 130 BİNDE BİR KAÇ USTA MOTOTRU DİNLEDİ MOTOR İYİ DURUMDA YANLIZ COK HAFİF TURBODA ÜFLEME VARMIŞ FORMDA KONUYLA İLGİLİ YARDIM ARARKEN EPG VALFİ İLE İLGİLİ YAZI OKUMUŞTUM ACABAEPG VALFİNİ SÖKERSEM FAYDASI OLURMU ? MERAK EDİYORUM

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle hoşgeldiniz ve lütfen küçük harflerle yazınız.

Serviste aracınızı bilgisayara bağlarlarsa haman hatanın ne olduğunu söyler buna görede tedavi uygulanır.

Bu motorlar öyle dinlemeyle falan belli olmaz, bir sürü elektronik aksam var üstlerinde.

Aracı alırken bir serviste muayene yaptırmadınız mı?

Yanıtlama zamanı:

O konuyu yaşayan kişi benim zaten. EGR valfinizin elektronik kısmında bir problem olabilir. Ama onu sökerek değil başka bir EGR takarak anlayabilirsiniz. EGR nizi sökmeden başka egr takarak anlayabilmeniz içinde. Mevcut EGR valfinizin iptal durumda. olması gerekir..

Şu an motor sistem arızası uyarısı aktif durumdamı ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Öncelikle hoşgeldiniz ve lütfen küçük harflerle yazınız.

Serviste aracınızı bilgisayara bağlarlarsa haman hatanın ne olduğunu söyler buna görede tedavi uygulanır.

Bu motorlar öyle dinlemeyle falan belli olmaz, bir sürü elektronik aksam var üstlerinde.

Aracı alırken bir serviste muayene yaptırmadınız mı?

hoşbulduk yazılar daha rahat okunması için büyük yazmıştım :rolleyes:

hatanının ne oldugunu söylüyorlar enşektörlerde kaçak bakım geçmiş turbo arzası vs 11 kalem sayıyorlar hepsini yapmamız lazım 2.600 tl masraf cıkartıyorlar :) bende kabul etmeyince kaldı o şekilde şimdi kendim tedavi etmenin yollarını arıyorum

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

O konuyu yaşayan kişi benim zaten. EGR valfinizin elektronik kısmında bir problem olabilir. Ama onu sökerek değil başka bir EGR takarak anlayabilirsiniz. EGR nizi sökmeden başka egr takarak anlayabilmeniz içinde. Mevcut EGR valfinizin iptal durumda. olması gerekir..

Şu an motor sistem arızası uyarısı aktif durumdamı ?

aracı istop edip calıştırınca düzeliyor yanlız beyinde hata kodları kalıyormuş beyinden sildirdim tekrar arıza lambasını yaktı :rolleyes:

Yanıtlama zamanı:

hastalık belli ise kendinizin yapabileceği hiç bişey yok

Araç diagnosa bağlandıysa ve o arıza kodlarını verdiyse geçmiş olsun

Yanıtlama zamanı:

hoşbulduk yazılar daha rahat okunması için büyük yazmıştım :rolleyes:

hatanının ne oldugunu söylüyorlar enşektörlerde kaçak bakım geçmiş turbo arzası vs 11 kalem sayıyorlar hepsini yapmamız lazım 2.600 tl masraf cıkartıyorlar :) bende kabul etmeyince kaldı o şekilde şimdi kendim tedavi etmenin yollarını arıyorum

Eee belliymiş işte arabanın dertleri?

Enjektörlerde kaçak varsa hiçbirşey yapamazsın değişecek.

alırken bunları fiyattan düşmüşmüydünüz bari?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hastalık belli ise kendinizin yapabileceği hiç bişey yok

Araç diagnosa bağlandıysa ve o arıza kodlarını verdiyse geçmiş olsun

Araç diagnosa bağlandıysa ve o arıza kodlarını verdiyse geçmiş olsun neden dolayı geçmş olsun mecburi servisemi girmem gerek gerci bir falf sistemini söküp baktıracam olmazsa turbocuya turboyu gösterece olmazsa enjektörlere gececem ben arabayı satıncada alan bayram edecek :rolleyes:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Eee belliymiş işte arabanın dertleri?

Enjektörlerde kaçak varsa hiçbirşey yapamazsın değişecek.

alırken bunları fiyattan düşmüşmüydünüz bari?

yok 28500 e almıştım galericiden artık hiç birşey ıspatlayamazsında abi bizde o şekilde aldık bilmem ne elli dereden su getirirler :rolleyes:

Yanıtlama zamanı:

Araç diagnosa bağlandıysa ve o arıza kodlarını verdiyse geçmiş olsun neden dolayı geçmş olsun mecburi servisemi girmem gerek gerci bir falf sistemini söküp baktıracam olmazsa turbocuya turboyu gösterece olmazsa enjektörlere gececem ben arabayı satıncada alan bayram edecek :rolleyes:

Ogün şunu söylemek istedi, diognos da araç size enjektör+turbo gibi arızalar veriyorsa kapsamlı bir bakıma ihtiyacı var demek oluyor bu nedenle geçmiş olsun.

Enjöktörlerde kaçak varsa kesin değişmeli turbo belki bakımla kurtarır.

Ama işiniz kolay değil şimdiden kolay gelsin.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ogün şunu söylemek istedi, diognos da araç size enjektör+turbo gibi arızalar veriyorsa kapsamlı bir bakıma ihtiyacı var demek oluyor bu nedenle geçmiş olsun.

Enjöktörlerde kaçak varsa kesin değişmeli turbo belki bakımla kurtarır.

Ama işiniz kolay değil şimdiden kolay gelsin.

arkadaşlar teşekür ederim bakalım arızaile ilgili bakımlar yapacam sebbini bulursam yayınlarım burada hepnize cok teşekürler

Yanıtlama zamanı:

Rica ederiz

umarım çok masraflı olmaz sorunların çözümleri.

Geçmiş olsun tekrardan

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.