Ahmet Demir Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2013 Araç geldiği günden beri gözüme takılan tampon ve marşpiyelleri nihayet boyattım , önce araç rengine boyatmayı düşündüm sonrada boyacımın tavsiyesi üzerine piano black olarak geçen parlak siyaha boyadık , kimileri için ufak bir detay olarak gözüksede benim gerçekten ciddi anlamda gözüme batıyordu, başta şüphelerim vardı acaba boya atma sökülme olur mu diye ancak forumda daha önce yaptıran olduğunu ve uzun zamandır kullandığını görünce bir gazla yaptırdım zamanla görücez Önce astar atıldı ve çizik olan yerlere macun ve zımpara yapıldı ve boyandı. Tamamı 150 TL mal oldu. Gece gride aşırı belli olmasa da diğer renklerde kendini daha çok belli edeceğini düşünüyorum 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 Yay takalım buna birde Güle Güle eskit 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Demir Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 Yay takalım buna birde Güle Güle eskit 35 mm eibachlar geldi 2 haftadır bagajda geziyor ustamın keyfini bekliyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 Piano black çok güzel ama boyattığın yeri düşünecek olursan cesaret isteyen bir durum, özelliklede Türkiye şartlarında hele birde yay takarsanız sanırım boyanın ömrü 3 ayı bulmaz güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 Bende boyaticam ya yokmu istanbulda iyi bir yer Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Birlik Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 (düzenlendi) hardal sarısına ne tutar ? farklı bi renk ve zor Ekim 10, 2013 Sercan Birlik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 Bende boyaticam ya yokmu istanbulda iyi bir yer istanbulda parça başına 150 tl istiyorlar autoking 600 tl istedi misal ... 150tlye yaptıran yer rastlamadım istanbulda ... benimde arabada en uyuz olduğum yer , boyatmak istiyorum ama 400-600 tl para çekince z..... diyorum ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 istanbulda parça başına 150 tl istiyorlar autoking 600 tl istedi misal ... 150tlye yaptıran yer rastlamadım istanbulda ... benimde arabada en uyuz olduğum yer , boyatmak istiyorum ama 400-600 tl para çekince z..... diyorum ... Abi bide senin arabaya farz gibi birsey o yada spor paketdeki body kit Arabanin rengi bunu gerektiriyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 (düzenlendi) Abi bide senin arabaya farz gibi birsey o yada spor paketdeki body kit Arabanin rengi bunu gerektiriyor aynen öyle , fotoşok yapmıştım ama artık para harcamıyorum , yeni c-max'i bekliyorum Ekim 10, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Birlik Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 boyacına sorabilirmisin bu renge ne kadar ister ? HARDAL SARISI... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 güzel olmuş.uzun ömürlü,olmasını dilerim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Demir Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2013 boyacına sorabilirmisin bu renge ne kadar ister ? HARDAL SARISI... en yakın zamanda öğrenir mesaj atarım size ne renk istiyorsunuz güzel olmuş.uzun ömürlü,olmasını dilerim.teşekkürler inşallah bende öyle olmasını ümit ediyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Birlik Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2013 en yakın zamanda öğrenir mesaj atarım size ne renk istiyorsunuz Hardal Sarısı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Demir Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Hardal Sarısı Hardal sarısı için 250 tl diyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap