Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus II Bluetooth Bağlantısı Nasıl Yapılır ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

bluetooth ile arabaya bağlamak için acaba ne yapıyoruz. daha doğrusu öncelikle şunu sormak istiyorum 2011 collection da bu özellik var mı.? teyibin üzerinde yes-no tuşları var sanırım oluyor ? internette hiç bir yerde bulamadım. anlayamadım. sanırım cep telefonunu tanıtmak gerekiyor arabaya ama nasıl ?

Yanıtlama zamanı:

bugün fluence denedim ekranında telefon ayarları var sonra seciyorsun...neyse kendi telfonundanda acıp bluetoot özelliği baglan diyorsun fluencenin ekranında bir kod veriyor onu verip arıyorsun...tüm konuşmaları araç içince yapıyorsun hoş bir özellik...sevdim...ama focusta collectionda yok sanırım...onu sadece navigasyon cihazlarıyla saglayabilirsiniz...

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yes no tuşları sadece sesi kapatıyor ama yanlış bilmiyorsam bluetooth kiti takılabiliyor.CD çaların arka kısmındaki bağlantı bölümünde resimde görülen bağlantı nooktaları kullanılarak bluetooth kiti bağlantısı yapılabilir.Tabii ki bu bağlantılar türkiyedeki araçlarda kullanılan CD6000 modellerinde aktif midir bilemiyorum.

28a68635.jpg

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler :D

Yes no tuşları sadece sesi kapatıyor ama yanlış bilmiyorsam bluetooth kiti takılabiliyor.CD çaların arka kısmındaki bağlantı bölümünde resimde görülen bağlantı nooktaları kullanılarak bluetooth kiti bağlantısı yapılabilir.Tabii ki bu bağlantılar türkiyedeki araçlarda kullanılan CD6000 modellerinde aktif midir bilemiyorum.

Link:

http://ressim.net/s/upload/28a68635.jpg

• 2 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

2009 1,6 TDCI Titanium aracımın Sony müzik sistemini cep telefonuma bağlayamadım. Bu özellik varmıdır yoksa yeşil ve kırmızı tuşlar sadece MUTE işlevimi görüyor ?

Yanıtlama zamanı:

Orjinal olarak ekleyebilirmiyiz yani ? Mesela benim aracim 2011 model titanium focus benim aracimda harita aydinlatma nin yan taraflarinda mikrafon gibi yerler var , partot vb gibi cihazlar eklemeden yani orjinallik bozulmadan bluetooth ekleyebiliyormuyuz ? Bunun icin farkli bir kit bulunurmu ?

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Orjinal olarak ekleyebilirmiyiz yani ? Mesela benim aracim 2011 model titanium focus benim aracimda harita aydinlatma nin yan taraflarinda mikrafon gibi yerler var , partot vb gibi cihazlar eklemeden yani orjinallik bozulmadan bluetooth ekleyebiliyormuyuz ? Bunun icin farkli bir kit bulunurmu ?

bende merak ettim o aydınlatma lambalarının yanındaki şeyleri ama onlar araç kilitliyken içeride hareket olduğu zaman algılayıcı görevini görüyormuş sanırım.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

selam arkadaşlar bende bir şey sormak istiyorum

2011 ford focus convers de AUX girişi varmi  yada  telefon bağlantısını nasıl kura bilirim 

teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

AUX girişi muhtemelen torpido gözündedir.

+1

• 2 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar aracımın torpidosunda bir soket var 2008 collection modeli ne olduğunu anlamadım. Bileniniz var mı

20170227_001941.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.