Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201115 yıl comment_14616 Polen filtresiyle ilgili bir konu göremediğim için konu açma gereği duydum.Focuslarda bence değişimi en zor olan parçalardan birisi,genelde torpido içince ya da altına olur polen filtresi,fakat Focuslarda polen filtresi gaz pedalının sağ tarafında bulunmaktadır.Polen filtresi değişimi için önce gaz pedalı sökülür ve daha sonra pedalın sağ dip kısmında polen filtre kapağı sökülür,sanırım 3 vida olması lazım,ben söktüğümde 1 vida vardı,takması zor olduğu için benden önceki sahibi takmamış ya da serviste yapılmış bu işlem.Kapağı söktükten sonra bir başka zor kısım filtreyi çıkartmak.O bölgedeki alan çok dar olduğu için takarken ve çıkartırken filtreyi biraz yamultmak gerekiyor ki bu da yeni takacağınız filtrede az da olsa deformasyona sebep oluyor.Araç içine giren hava önce bu filtreden geçtiği için sık sık kontrol edilmesi,gerekirse hava tutulması çok kirliyse değiştirilmesi gerekiyor.Genelde 6 ayda bir değiştirilmesi tafsiye edilir fakat bulunduğunuz bölgedeki hava kirliliğine ve toz durumuna göre bu süre değişebilir.Polen filtre değişimi için gerekli resimler eklenecektir. Resimleri çok gecikmeden koyayım dedim fakat filtre kısmını açmadım,malum antalya sıcağı ve çıkartması biraz uğraştırıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201115 yıl comment_14617 Teşekkürler, Umarım yakında biri bakarda resim çeker bizler için Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201115 yıl comment_14626 Evet bende merak ediyorum resim iyi olurdu gercekten. iPhone Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201115 yıl Yazar comment_14681 Resimleri çok gecikmeden koyayım dedim fakat filtre kısmını açmadım,malum antalya sıcağı ve çıkartması biraz uğraştırıyor. Temmuz 17, 201115 yıl uA_Y_C_A tarafından düzenlendi Resimler ilk mesaja eklenmiştir Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201115 yıl comment_14711 Evet biraz meşakatli bu polen filtresi olayı.Bende polen filtresini değiştirmek için gaz pedalının sökülmesi gerektiğini ilk duyduğumda çok şaşırmıştım. Pekte içime sinmiyor bu durum açıkçası. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201114 yıl comment_19659 çok saçma bi yere konmuş yani,sırf eziyet arkadaş.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201114 yıl comment_36604 sağolasın resim gerçekten iyi olmuş.yav bu aux ve polen filtresinin yerini focus 2 alacak arkadaşlara söylemeyelim bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_74178 kesinlikle doğru söylüyorsunuz. özellikle aux beni deli ediyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201214 yıl comment_75371 Polen filtresini aldım ama sırf bundan dolayı değiştirmeye üşeniiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201214 yıl comment_75382 Serviste bikaç kez değişimine şahit olmuştum ustanın ter içinde kalışıyla birlikte,focus 3 lerdede aynı yerdemiki acaba polen filitresi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201214 yıl Yazar comment_75781 Focus 3 kullanana sormak lazım,ne yazık ki F3 ümüz yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 201213 yıl comment_128798 çok saçma bi yere konmuş yani,sırf eziyet arkadaş.. eziyet olsun diye orya konmamış. servisin kapısını çalın diye oraya konmuş. yani duygusal sebepler var işin içinde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201313 yıl comment_169675 AYNEN KATILIYORUM HEPSİ SERVİSLERİN PARA KAZAN MASI İÇİN YAPILMIŞ. İKİ VİDAYI BİR ŞEKİLDE SÖKTÜM AMA 3. VİDAYI SÖKEMEDİM GERÇEKTEN ZOR. SİZEDE KOLAY GELSİN sonunda değiştirdim tam 1.5 saat sürdü Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201313 yıl comment_174533 polen filtresinin ne sıklıkla değişimi gerekiyor. 10.000 bakımında değişim şart mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201313 yıl comment_174539 polen filtresinin ne sıklıkla değişimi gerekiyor. 10.000 bakımında değişim şart mı şart değil , klima üflememeye soğutmamaya başlayınca değiştirirsin Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın