Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus MK2 Polen Filtresi Değişimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Polen filtresiyle ilgili bir konu göremediğim için konu açma gereği duydum.Focuslarda bence değişimi en zor olan parçalardan birisi,genelde torpido içince ya da altına olur polen filtresi,fakat Focuslarda polen filtresi gaz pedalının sağ tarafında bulunmaktadır.Polen filtresi değişimi için önce gaz pedalı sökülür ve daha sonra pedalın sağ dip kısmında polen filtre kapağı sökülür,sanırım 3 vida olması lazım,ben söktüğümde 1 vida vardı,takması zor olduğu için benden önceki sahibi takmamış ya da serviste yapılmış bu işlem.Kapağı söktükten sonra bir başka zor kısım filtreyi çıkartmak.O bölgedeki alan çok dar olduğu için takarken ve çıkartırken filtreyi biraz yamultmak gerekiyor ki bu da yeni takacağınız filtrede az da olsa deformasyona sebep oluyor.Araç içine giren hava önce bu filtreden geçtiği için sık sık kontrol edilmesi,gerekirse hava tutulması çok kirliyse değiştirilmesi gerekiyor.Genelde 6 ayda bir değiştirilmesi tafsiye edilir fakat bulunduğunuz bölgedeki hava kirliliğine ve toz durumuna göre bu süre değişebilir.Polen filtre değişimi için gerekli resimler eklenecektir.

Resimleri çok gecikmeden koyayım dedim fakat filtre kısmını açmadım,malum antalya sıcağı ve çıkartması biraz uğraştırıyor.

Yanıtlama zamanı:

Evet bende merak ediyorum resim iyi olurdu gercekten.

iPhone Tapatalk

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Resimleri çok gecikmeden koyayım dedim fakat filtre kısmını açmadım,malum antalya sıcağı ve çıkartması biraz uğraştırıyor.

uA_Y_C_A tarafından düzenlendi
Resimler ilk mesaja eklenmiştir

Yanıtlama zamanı:

Evet biraz meşakatli bu polen filtresi olayı.Bende polen filtresini değiştirmek için gaz pedalının sökülmesi gerektiğini ilk duyduğumda çok şaşırmıştım.

Pekte içime sinmiyor bu durum açıkçası.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

çok saçma bi yere konmuş yani,sırf eziyet arkadaş..

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

sağolasın resim gerçekten iyi olmuş.yav bu aux ve polen filtresinin yerini focus 2 alacak arkadaşlara söylemeyelim bence :yeah:

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Polen filtresini aldım ama sırf bundan dolayı değiştirmeye üşeniiyorum :)

Yanıtlama zamanı:

Serviste bikaç kez değişimine şahit olmuştum ustanın ter içinde kalışıyla birlikte,focus 3 lerdede aynı yerdemiki acaba polen filitresi?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Focus 3 kullanana sormak lazım,ne yazık ki F3 ümüz yok :)

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

çok saçma bi yere konmuş yani,sırf eziyet arkadaş..

eziyet olsun diye orya konmamış. servisin kapısını çalın diye oraya konmuş. yani duygusal sebepler var işin içinde.

• 7 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

AYNEN KATILIYORUM HEPSİ SERVİSLERİN PARA KAZAN MASI İÇİN YAPILMIŞ. İKİ VİDAYI BİR ŞEKİLDE SÖKTÜM AMA 3. VİDAYI SÖKEMEDİM GERÇEKTEN ZOR. SİZEDE KOLAY GELSİN

sonunda değiştirdim tam 1.5 saat sürdü

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

polen filtresinin ne sıklıkla değişimi gerekiyor. 10.000 bakımında değişim şart mı ?

Yanıtlama zamanı:

polen filtresinin ne sıklıkla değişimi gerekiyor. 10.000 bakımında değişim şart mı

şart değil , klima üflememeye soğutmamaya başlayınca değiştirirsin :kıhkıh:  

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.