Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201313 yıl comment_176366 Arkadaşlar yeni focus aldım 1 hafta oldu . ilk cd takmamda cd yi bir güzel çaldı ama cd yi geri vermiyor. çıkarmaya çalışıyor çıkaramıyor. sonrada cd sürücü hatası diyor. hata verdikten sonra içindeki cdyi de çalmıyor. cd yok diyor. arabayı kapatım 1-2 saat bekleyip tekrar denersen cdyi çalıyor ama çıkar deyince yine aynı hatalar... sizce neden oluyor ne yapabilirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201313 yıl comment_176367 Nedeni bozuk olması servis size uzaksa telefon ile durum bildirin parçayı getirtsinler yada yakınsa servise uğrayın. Değişecek ünite Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201313 yıl Yazar comment_176368 Teyp komple değişecek mi yani yoksa içinden bi parça mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201313 yıl comment_176369 Nerede arıza varsa. Benim iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201313 yıl comment_176395 eski aracımda tek tük yapardı ama teybi açıp kapayınca çıkartır verirdi. teybin düğmesinide denediniz mi? düğmeye basıp kapatın 30 sn sonra açın. cd yi çıkar düğmesine basın. ** birde teyp kapalı iken çıkar-eject- düğmesine basın bu eski aracımda cd yi takarken ileri fazla itilirse veya cd yi algılayıp içeri almada geç kalırsa yapıyordu. halbuki cd yi yerleştirip cd ye ileri dokunup, içeri kendi çekerse sorun olmuyordu. teybi aracı ilk aldığımda çalışıyor mu diye denedim. artık şarkılar flah bellekte..sizde track cd albümlerinizi mp3 e çevirin. zaten mp3 dinliyorsanız bellekten çalın. ama illaki cd üniteside sağlam olmalı. Temmuz 28, 201313 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201313 yıl comment_176396 Talihsizlik bu olsa gerek.. Geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi olur.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201313 yıl comment_176490 Buarada aklıma geldi, siz ne tür cd taktınız? Mesela çift taraflı dvd çalıştırmaz bunlar içinde takılı kalabilir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın