Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201313 yıl comment_174435 Ford focus ghia ile makyajlı olan ford focus titanium modelinin klimaları arasında fark varmıdır ve bu klimalar Gücünü aküdenmi alıyor yoksa motordanmı alıyor ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201313 yıl comment_174438 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus II → Genel Bilgiler" kategorisinden "Focus Garajı → Focus II → Sorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201313 yıl comment_174445 Gucu motordan aliyor diye biliyorum. Ve ayrica fucuuuss Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201313 yıl comment_174448 bu klimalar Gücünü aküdenmi alıyor yoksa motordanmı alıyor ? akü gücünü nereden alıyor? enerji yoktan var edilemez, arabadaki herşey gücünü yakıttan alıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201313 yıl Yazar comment_174536 akü gücünü nereden alıyor? enerji yoktan var edilemez, arabadaki herşey gücünü yakıttan alıyor. Mesela bazı arabaların klimaları gücünü direk aküden alıyor ve motor zorlanmamış oluyor, Bu durum focuslarda yok hrlde Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201313 yıl comment_174546 Mesela bazı arabaların klimaları gücünü direk aküden alıyor ve motor zorlanmamış oluyor, Bu durum focuslarda yok hrlde anlatamadım, aküyü şarj eden alternatör doğrudan motora bağlı. klima kompresörüde genellikle(dediğin gibi aküye bağlı olan varmı emin değilim) doğrudan motora bağlı. yani klima aküye bağlı olursa aküye binen ekstra yük alternatöre, alternatöre binen ekstra yükte motora biner ve motor aynı şekilde zorlanır, hatta akü-alternatör arasındaki fiziksel kayıptan dolayı daha fazla zorlanır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201313 yıl comment_174552 Mesela bazı arabaların klimaları gücünü direk aküden alıyor ve motor zorlanmamış oluyor, Bu durum focuslarda yok hrlde Senin dediğin farklı bir olay. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201313 yıl Yazar comment_174607 Zaman ayırıp bilgilendirdiğiniz için Teşekkür ederim, Biraz olsun aydınlandım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201313 yıl comment_174987 Benim bildiğim kontrol paneli hariç bir fark olmadığı yönünde. Doğru mu acaba? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın