Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

3-4 Saat Ankara'da ne yapılır ?

Featured Replies

• Yanıt 38
  • Görüntüleme 6,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Yanıtlama zamanı:

İstanbul gezisi iptal oldu fırsat bu fırsat AnAkara ya kaçmalı geceleri arabayla fersahlamalı..

Neden bilmiyorum fazla ayrı kalamıyorum Ankara dan, öyle gelince de gümbür gümbür eğlenen biri de değilim aslında!

Yanıtlama zamanı:

İstanbul gezisi iptal oldu fırsat bu fırsat AnAkara ya kaçmalı geceleri arabayla fersahlamalı..

Neden bilmiyorum fazla ayrı kalamıyorum Ankara dan, öyle gelince de gümbür gümbür eğlenen biri de değilim aslında!

Sen gel biz seni gümbür gümbür eğlendirtiriz,eller havaya da yaptırırız meyhane muhabbeti de çekeriz,geceyi de küçükesatta meşhur ankara dürümü ve cacıkla sonlandırırız,tabi gecenin en mahreminde ne olur hangi 90-60-90 la ekzersiz yaparız onu bilemem,performans-kısmet dengesi :)

Yanıtlama zamanı:

vay be hoCAM BON JOVİ HA İTS MY LİFE...DİNLENMEZMİ YA...........................COK SANSLISIN...

Yanıtlama zamanı:

Sen gel biz seni gümbür gümbür eğlendirtiriz,eller havaya da yaptırırız meyhane muhabbeti de çekeriz,geceyi de küçükesatta meşhur ankara dürümü ve cacıkla sonlandırırız,tabi gecenin en mahreminde ne olur hangi 90-60-90 la ekzersiz yaparız onu bilemem,performans-kısmet dengesi :D

Çoook teşekkür ederim, boşuna "Anakara" demiyorum ben! :rolleyes:

Yanıtlama zamanı:

Ankara'ya gelirsen Kayseri'yede bi kaçamak yap kardeşim beklerim :D

Ben gelirsem xxl mantı isterim emmevelakin! :rolleyes:

Yanıtlama zamanı:

helal sana ya............özledik seni sen olmayınca forumun tadı yok zaten....dönüşünün şerefine üç kere yuppi.........:rolleyes:

Katılıyorummmm :D Hep döndüm diyorsun ama dönemiyorsun sahalara rocker abi :D
Yanıtlama zamanı:

Katılıyorummmm :D Hep döndüm diyorsun ama dönemiyorsun sahalara rocker abi :D

Tam dönücekken zart diye bişiii çıkıyor kalıyorum valla,birde yaz mevsimi rehaveti tabeee,pek eve erken giremiyoz,öööle oluncada leptapa bakamıyoz,arada işyerinden bazende bööle akşam kaçamak evden ytakılıyom...Zaten sahalara dönmiim,şke mike olayları bana da bulaşmasın,ben plajlara dönmeyi planlıyom ağustosta...Yalnız slip mayo ayarlayamadım kendime bi türlü,göbek büyümüşte biraz,salı pazarından uzun don arıyom beyaz renk :rolleyes:)))

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.