Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201115 yıl Yazar comment_13794 Çok Teşekkür ediyorum söylemeniz yeterli Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201115 yıl comment_13798 İstanbul gezisi iptal oldu fırsat bu fırsat AnAkara ya kaçmalı geceleri arabayla fersahlamalı.. Neden bilmiyorum fazla ayrı kalamıyorum Ankara dan, öyle gelince de gümbür gümbür eğlenen biri de değilim aslında! Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201115 yıl comment_13820 İstanbul gezisi iptal oldu fırsat bu fırsat AnAkara ya kaçmalı geceleri arabayla fersahlamalı.. Neden bilmiyorum fazla ayrı kalamıyorum Ankara dan, öyle gelince de gümbür gümbür eğlenen biri de değilim aslında! Sen gel biz seni gümbür gümbür eğlendirtiriz,eller havaya da yaptırırız meyhane muhabbeti de çekeriz,geceyi de küçükesatta meşhur ankara dürümü ve cacıkla sonlandırırız,tabi gecenin en mahreminde ne olur hangi 90-60-90 la ekzersiz yaparız onu bilemem,performans-kısmet dengesi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201115 yıl comment_13826 vay be hoCAM BON JOVİ HA İTS MY LİFE...DİNLENMEZMİ YA...........................COK SANSLISIN... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201115 yıl comment_13831 Ankara'ya gelirsen Kayseri'yede bi kaçamak yap kardeşim beklerim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201115 yıl comment_13839 Sen gel biz seni gümbür gümbür eğlendirtiriz,eller havaya da yaptırırız meyhane muhabbeti de çekeriz,geceyi de küçükesatta meşhur ankara dürümü ve cacıkla sonlandırırız,tabi gecenin en mahreminde ne olur hangi 90-60-90 la ekzersiz yaparız onu bilemem,performans-kısmet dengesi Çoook teşekkür ederim, boşuna "Anakara" demiyorum ben! Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201115 yıl comment_13840 Ankara'ya gelirsen Kayseri'yede bi kaçamak yap kardeşim beklerim Ben gelirsem xxl mantı isterim emmevelakin! Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201115 yıl comment_13858 helal sana ya............özledik seni sen olmayınca forumun tadı yok zaten....dönüşünün şerefine üç kere yuppi......... Katılıyorummmm Hep döndüm diyorsun ama dönemiyorsun sahalara rocker abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201115 yıl comment_13862 Katılıyorummmm Hep döndüm diyorsun ama dönemiyorsun sahalara rocker abi Tam dönücekken zart diye bişiii çıkıyor kalıyorum valla,birde yaz mevsimi rehaveti tabeee,pek eve erken giremiyoz,öööle oluncada leptapa bakamıyoz,arada işyerinden bazende bööle akşam kaçamak evden ytakılıyom...Zaten sahalara dönmiim,şke mike olayları bana da bulaşmasın,ben plajlara dönmeyi planlıyom ağustosta...Yalnız slip mayo ayarlayamadım kendime bi türlü,göbek büyümüşte biraz,salı pazarından uzun don arıyom beyaz renk ))) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın