Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2011 Comfort un Müzik sistemi nasıl merak ediyorum? Sabırsızlıkla Aracı bekliyorum

Featured Replies

• Yanıt 41
  • Görüntüleme 11,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sonunda bugun teslim aldım aracı :D adam istiyorsan 2 bin lira verim sana vazgeç araba için yalvaran cok dedi yok dedim :D

ses sistemi hoşuma gitti yeterde artar bile şimdi dilberay cd leri dolduracam falan diyomuşum :D tabiki azer bülbül yapacam :D nasılda gülüyo yüzüm ama 01 BCR 84 :D

Yanıtlama zamanı:

hayırlı uğurlu olsun :D aracın resimlerini bekliyoruz benim arabam kategorisine :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

teşekkürler.. çeker koyarım tabiki :D direksiyon biraz sert gibi geldi bana ya. ilk yakıt tüketimide 9 litreydi her 500 metrede bir ışıkta 6-7 km yolda.. direksyon yükseklik ayarı direksiyonun altındaki bi kol var oradan mı yapılıyor. kaput için olabilir diye dokunmadım sormayıda unuttum nöbete yetişecem diye :D

Yanıtlama zamanı:

Direksiyon yükselik ayarı direksiyonun altında bi kol var ordan yapılıyor. İleri geri de çekebilirsiniz. Kaputun nasıl açıldığını bilmiyorsunuz heralde :D Kaputun üstündeki ford amblemi var onu yukarı doğru çevirin. Sağ veya sol hatırlamıyorum. Anahtarınızla açıcaksınız üstünde açılış aşamaları var ordan bakarsınız.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Direksiyon yükselik ayarı direksiyonun altında bi kol var ordan yapılıyor. İleri geri de çekebilirsiniz. Kaputun nasıl açıldığını bilmiyorsunuz heralde :) Kaputun üstündeki ford amblemi var onu yukarı doğru çevirin. Sağ veya sol hatırlamıyorum. Anahtarınızla açıcaksınız üstünde açılış aşamaları var ordan bakarsınız.

haberim var gösterdiler onuda işte bide içerden mi acılıyo acaba dedim :) bide koltuk geriye nasıl yatıyo :unsure::D ileri geri sürme tamamda geri yatışı nasıl sol alttaki koldan mı ?

Yanıtlama zamanı:

Bu döndürerek koltuğu yatrması çok zor oluyor hiç kullanışlı değil. Bizde tipo vardı onda bile bir kol vardı yukarı çekince koltuk direk oynuyordu istediğiniz seviyeye getirdikten sonra kolu bırakınca öyle kalıyordu. Çok kullanışlıydı bence böyle olması çok dandik. Focus 3 te nasıl bilen var mı?

Yanıtlama zamanı:

hayırlı uğurlu olsun hemşerim. Allah kaza bela vermesin.

artık bi menderes yaparsın yeni arabayla.:)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hayırlı uğurlu olsun hemşerim. Allah kaza bela vermesin.

artık bi menderes yaparsın yeni arabayla.:D

valla benzine kıyıpta binemiyorum hemşo :rolleyes: yoksa menderes mi kalır :D menekşeye kadar gider arabaya az temiz hava aldırrım :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.