Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2011 Comfort un Müzik sistemi nasıl merak ediyorum? Sabırsızlıkla Aracı bekliyorum

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ses sistemi hoparlörler ve mp3 çalar varmı yok mu ?

• Yanıt 41
  • Görüntüleme 11,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Yanıtlama zamanı:

Collection'da mp3 yok, Comfort'ta da yoktur. Hoparlör konusunu bilmiyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ses sistemi hoparlörler ve mp3 çalar varmı yok mu ?

orjinal kendi ses sistemi kaliteli ses veriyormu ? ve şimdiden başlamalıyım track cd yapmaya öyleyse :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Aux girişi varsa, mp3 çalar da bağlayabilirsiniz. Comfort'u çok bilmiyorum ama Collection'da arkada da hoparlör var ve ayna yanlarında da adını bilmediğim(hoparlör değil galiba) ses sistemi elemanları var, beni fazlasıyla memnun etti. Ben Collection ile Comfort arasında ses sistemi farkı olacağını düşünmüyorum; araştırayım bir şey bulursam tekrar yazarım buraya:)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

eyvallah saolasın hocam. bende sanmıyorum bi titanium da fark eder heralde..

Yanıtlama zamanı:

Baktım siteye, titanium hariç diğer üç donanım seviyesinde de aynı teyp/kumanda sistemi kullanılmış, hoparlörlerle ilgili bir şey yok. Fark olsa onu da yazarlardı bence.

Yanıtlama zamanı:

ben kullanıyorum o dediğiniz teyp'i. track oynatıyor mp3 oynatmıyor. gayet de kaliteli bass ve tiz ler güzel. sesi fazla açınca hoparlörler baglı oldugu hazneyi sallıyor oda cızırtı yapıyor biraz. 10-13 volume arası kullanıyorum sorun olmuyor. bence normal bir kullanıcı için yeterli. sisteme meraklı olan birisi komple set döşer zaten.

Yanıtlama zamanı:

Benimki Trend, comfort ile aynı müzik sistemine sahiptir muhtemelen. Mp3 çalma haricinde çok memnunum. Track çalıyor sadece ama sesi gayet kaliteli ve net. Radyodada gayet başarılı. Bass ve tizleride yeterli bence. Beklentinizi bilmiyorum ama rahatlıkla tatmin edecektir sizi. Hatta Comfortlarda torpido içinde aux girişi var diye biliyorum ordanda mp3 player tarzı bişeyler bağlayabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:

Aux girişi nasıl oluyor abi. Collectionda var mı geçen görür gibi oldum da az aydınlatırsan sevinirim.

mp3 çaların kulaklık girişinin aynısı arabada da oluyor ve oraya bir ucu mp3 çalara bir ucu aux girişine denk gelecek şekilkde iki ucu erkek kablo bağlıyoruz. mp3 çalar kulaklık kablosuna ses verir gibi aux kablosuna ses veriyor ve o sesi aracın hoparlörlerinden dinliyoruz.

Evet, Collection'da var aux girişi, torpido gözünde.

Yanıtlama zamanı:

mp3 çaların kulaklık girişinin aynısı arabada da oluyor ve oraya bir ucu mp3 çalara bir ucu aux girişine denk gelecek şekilkde iki ucu erkek kablo bağlıyoruz. mp3 çalar kulaklık kablosuna ses verir gibi aux kablosuna ses veriyor ve o sesi aracın hoparlörlerinden dinliyoruz.

Evet, Collection'da var aux girişi, torpido gözünde.

Modelden modele değişiyor 2006 ya koyarken 2008 e koymuyorlar mesela. Ben 2 dk inip bakıp geliyorum.

Yanıtlama zamanı:

Tesisatı vardı sadece çıkışı yapmamışlardır diye düşünüyorum. Yarın torpidoyu söküp bakıcam tesisat varsa elektirikçiden jak ını bulup taktırmayı deniycem

Yanıtlama zamanı:

Torpido gözünün neresine baktın kardeşim sen ? içinde dedikleri olay içinde değil kağağı aç üst kısma bak beyaz renk.. Gerçi sizde ghia vardı eskiden ordan biliyorsundur.. Hani bir umut belki vardırda yanlış yere bakmışsındır.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.