Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl comment_13530 Ses sistemi hoparlörler ve mp3 çalar varmı yok mu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl comment_13531 Collection'da mp3 yok, Comfort'ta da yoktur. Hoparlör konusunu bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl Yazar comment_13532 Ses sistemi hoparlörler ve mp3 çalar varmı yok mu ? orjinal kendi ses sistemi kaliteli ses veriyormu ? ve şimdiden başlamalıyım track cd yapmaya öyleyse Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl comment_13533 Aux girişi varsa, mp3 çalar da bağlayabilirsiniz. Comfort'u çok bilmiyorum ama Collection'da arkada da hoparlör var ve ayna yanlarında da adını bilmediğim(hoparlör değil galiba) ses sistemi elemanları var, beni fazlasıyla memnun etti. Ben Collection ile Comfort arasında ses sistemi farkı olacağını düşünmüyorum; araştırayım bir şey bulursam tekrar yazarım buraya:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl Yazar comment_13534 eyvallah saolasın hocam. bende sanmıyorum bi titanium da fark eder heralde.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl comment_13535 Baktım siteye, titanium hariç diğer üç donanım seviyesinde de aynı teyp/kumanda sistemi kullanılmış, hoparlörlerle ilgili bir şey yok. Fark olsa onu da yazarlardı bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl comment_13544 ben kullanıyorum o dediğiniz teyp'i. track oynatıyor mp3 oynatmıyor. gayet de kaliteli bass ve tiz ler güzel. sesi fazla açınca hoparlörler baglı oldugu hazneyi sallıyor oda cızırtı yapıyor biraz. 10-13 volume arası kullanıyorum sorun olmuyor. bence normal bir kullanıcı için yeterli. sisteme meraklı olan birisi komple set döşer zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201115 yıl comment_13548 Benimki Trend, comfort ile aynı müzik sistemine sahiptir muhtemelen. Mp3 çalma haricinde çok memnunum. Track çalıyor sadece ama sesi gayet kaliteli ve net. Radyodada gayet başarılı. Bass ve tizleride yeterli bence. Beklentinizi bilmiyorum ama rahatlıkla tatmin edecektir sizi. Hatta Comfortlarda torpido içinde aux girişi var diye biliyorum ordanda mp3 player tarzı bişeyler bağlayabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201115 yıl comment_13550 Aux girişi nasıl oluyor abi. Collectionda var mı geçen görür gibi oldum da az aydınlatırsan sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201115 yıl comment_13554 Aux girişi nasıl oluyor abi. Collectionda var mı geçen görür gibi oldum da az aydınlatırsan sevinirim. mp3 çaların kulaklık girişinin aynısı arabada da oluyor ve oraya bir ucu mp3 çalara bir ucu aux girişine denk gelecek şekilkde iki ucu erkek kablo bağlıyoruz. mp3 çalar kulaklık kablosuna ses verir gibi aux kablosuna ses veriyor ve o sesi aracın hoparlörlerinden dinliyoruz. Evet, Collection'da var aux girişi, torpido gözünde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201115 yıl comment_13555 mp3 çaların kulaklık girişinin aynısı arabada da oluyor ve oraya bir ucu mp3 çalara bir ucu aux girişine denk gelecek şekilkde iki ucu erkek kablo bağlıyoruz. mp3 çalar kulaklık kablosuna ses verir gibi aux kablosuna ses veriyor ve o sesi aracın hoparlörlerinden dinliyoruz. Evet, Collection'da var aux girişi, torpido gözünde. Modelden modele değişiyor 2006 ya koyarken 2008 e koymuyorlar mesela. Ben 2 dk inip bakıp geliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201115 yıl comment_13556 Hayırlı olsun 2008 collection da yok Aux çıkışı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201115 yıl comment_13582 Bazı modellerde var bazılarında yok malesef. Yıla göre değişiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201115 yıl comment_13586 Tesisatı vardı sadece çıkışı yapmamışlardır diye düşünüyorum. Yarın torpidoyu söküp bakıcam tesisat varsa elektirikçiden jak ını bulup taktırmayı deniycem Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201115 yıl comment_13591 Torpido gözünün neresine baktın kardeşim sen ? içinde dedikleri olay içinde değil kağağı aç üst kısma bak beyaz renk.. Gerçi sizde ghia vardı eskiden ordan biliyorsundur.. Hani bir umut belki vardırda yanlış yere bakmışsındır. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın