Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201313 yıl comment_165235 arkadaşlar hayırlı geceler evvela malumunuz yaz geldi şöyle bir problemim var aracımda kapı açıkken dikiz aynası altı ve arka plaka lambası açık kalıyor park halindeyken kapım açık kalmasını fakat ışıkların sönmesini istiyorum lakin tüm kurcalamalrıma rağmen başaramadım varmıdır bunun bir düğmesi veya methodu mu diyim ne diyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201313 yıl comment_165236 zaten belli bir süre sonra kendi sönüyor ne gerek var ki böyle bir şeye ? Mayıs 19, 201313 yıl Kutluhan A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201313 yıl comment_165244 Yanlış hatırlamıyorsam far kumanda kolunu en sola getirirseniz sorununuz çözülür Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201313 yıl comment_165255 Başlığa nazaran bu bir sorun değil hatta yenilik eski araçlarda bulamazsiniz bu özelliği. Uzaktan anahtara bastığımda farlarin yanip burdayim demesi bence çok şık. "Sorununuza" gelecek olursak onu kapatma ihtimaliniz yok diye biliyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın