Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201115 yıl comment_9942 i40 =d segmenti.... focustan daha kötü durumu filo arabası bile kurtarmıyor taksi dolmuş...odaha kötü be usta......yinede cylio symbol yerine bunu almak daha mantıklı olurdu yani blue yi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201115 yıl comment_9943 ilerler ilerler merak etme. Otobanda FIII dizel ile bu aracın önüne düştün mü vay haline. fiyat 39.000 tl sanırım. Şanzuman son dişli Sürtünme Ve birçok etki, görecez teknik özelliğini eski 1.6 dizel 115 ps'leri 109'luğun yanından geçemiyordu Sayıların gerçekte farklı olabileceğini bilirsiniz Aktarma organları önemli Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201115 yıl comment_9944 i40 =d segmenti.... focustan daha kötü durumu filo arabası bile kurtarmıyor taksi dolmuş...odaha kötü be usta......yinede cylio symbol yerine bunu almak daha mantıklı olurdu yani blue yi... İ40 ile focusu kıyaslamak hata olur Hele abd hyundai'si ise düşünmek lazım bir kez daha, avrupaya verilen ile abd de ki hyundai arasında çok fark var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201115 yıl comment_9948 Şanzuman son dişli Sürtünme Ve birçok etki, görecez teknik özelliğini eski 1.6 dizel 115 ps'leri 109'luğun yanından geçemiyordu Sayıların gerçekte farklı olabileceğini bilirsiniz Aktarma organları önemli Yanımızdan mı geçemiyorlar; valla acayip gidiyor 115 lik dizel era lar. Ama duramıyorlar o ayrı tabe Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201115 yıl comment_9951 Yanımızdan mı geçemiyorlar; valla acayip gidiyor 115 lik dizel era lar. Ama duramıyorlar o ayrı tabe Kalkış da felen Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201115 yıl comment_9952 Kalkış da felen Kalkışta zaten bizi öpüyorlar, 1. vitesimizin muhteşemliği malum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201115 yıl comment_9953 Kalkışta zaten bizi öpüyorlar, 1. vitesimizin muhteşemliği malum Ben s40 ile bir kaç kez kapıştım ama :S :S geçememişti..Niysee... teknik verileri ilerde değildi diye hatırlıyrm Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201115 yıl comment_9959 Hyundai yaptığı araçların önünde hyundai değilde ford veya başka bir firmanın amblemi olsa hiç kimse böyle yorum yapmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201115 yıl comment_9960 Hyundai yaptığı araçların önünde hyundai değilde ford veya başka bir firmanın amblemi olsa hiç kimse böyle yorum yapmaz Kore li arkadaslarım Oyle demiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201115 yıl comment_9978 Hyundai iyidiiiirrrr ama Ford kadar da değil tabi... Çook ekmek yemesi gerek... Henüz hyundai sürüpte etkilendiğim bir araç olmadı ! Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201115 yıl comment_9981 Kalkışta zaten bizi öpüyorlar, 1. vitesimizin muhteşemliği malum Makyajlı F II nin 1. vites oranı değiştirildi bu yüzden eski F II lerden daha rahat kalkarlar. Ben Tango nun standart haliyle Era larla kafa kafaya kalkıyordum, chip sonrası zaten malum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201115 yıl comment_9982 i40 da 1600cc benzinli 135hp 166Nm lik bir motor da olacakmış. "Hyundai alır mısın?" derseniz kompakt - orta sınıfta belki henüz tercih etmem ama B sınıfında bence en kaliteli araçları Hyundai üretiyor (Accent) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın