Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Şu nişanı atlalımda size bi clubber night gecesi yapim abim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Oyyy.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Anastas mum satsanA Ünv deki hatunlarımdan biri çok benzerdi Anastacia ya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 my size...super hatundur kendisi...taş..şanslıymısın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Yaaa işte.. Genç iken öyle taşlardan su sıkardık hey gidi hey. "Sen beni bir de gençken görücektin Neriman hayytt civa gibiydim beee" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Tolgacım....hoca derki...ben senin gençliğinide bilirdim heyy..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Tevfik abi ünv. deki oda arkadaşım gibi konuştun bak şimdi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=WpY3pgB7F5c 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Kanka naber,açmışssın topikte geceyi...İstanbulda kayınbiraderlerdeyim,yoksa kaynatırdık bolca...) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 eyvallah ta sensiz olmuyor be yafffff.............tuzu biberisin işte.... iyi eglenceler sana istanbulda...kazasız belasız dönüşler olsun istanbul da adam görsün... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2011 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2011 Aydın...benden sana bu gece film izlerken...çalınca ne kadar özlemiş oldugumu farkettim..umarım begenirsin.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap