Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 201115 yıl comment_19330 Fransız hükümetinin bir üyesi Napolyon Bonapart'ı yönettiği bir savaş sonrasında eleştirmeye başlamış. Parmağını haritanın üzerinde gezdirip: -Önce şurayı almalıydınız ve buradan geçerek ötesini zaptetmeliydiniz, deyince Napolyon cevap vermiş: -Oralar parmakla alınabilseydi dediğiniz gibi yapardim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 201115 yıl comment_19331 Sandal kiralama servisinde sorumlu müdür, gölün kenarına kadar gelerek megafonu ile gölün gölün ortasındaki sandala doğru bağırmaya başlamış: "99 numaralı sandal. Zamanınız doldu. İskeleye dönünüz!" Aradan dakikalar geçtiği halde sandal geri dönmeyince anonsunu tekrarlamış: "99 numaralı sandal. Hemen geri dönün yoksa saat farkı ödemek zorunda kalacaksınız!" "Anormal bir şey var patron..!" demiş yardımcısı. "Bizim 75 sandalımız var.. 99 numaralı sandalımız yok ki!" "Kahretsin!" demiş müdür, megafonu tekrar kaldırmış, "66 numaralı sandal. Paniklemeyin. Kurtarma motoru şimdi geliyor!" Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 201115 yıl comment_19332 Her ormanı boş sanma; belki de kuytuluklarında bir kaplan uyuyordur. sadi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 201115 yıl comment_19333 benim hala umudum var....... http://www.youtube.com/watch?v=accJ_qcB6Xc&feature=related Ağustos 21, 201115 yıl Tevfik tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 201115 yıl comment_19334 Sandal kiralama servisinde sorumlu müdür, gölün kenarına kadar gelerek megafonu ile gölün gölün ortasındaki sandala doğru bağırmaya başlamış: "99 numaralı sandal. Zamanınız doldu. İskeleye dönünüz!" Aradan dakikalar geçtiği halde sandal geri dönmeyince anonsunu tekrarlamış: "99 numaralı sandal. Hemen geri dönün yoksa saat farkı ödemek zorunda kalacaksınız!" "Anormal bir şey var patron..!" demiş yardımcısı. "Bizim 75 sandalımız var.. 99 numaralı sandalımız yok ki!" "Kahretsin!" demiş müdür, megafonu tekrar kaldırmış, "66 numaralı sandal. Paniklemeyin. Kurtarma motoru şimdi geliyor!" aahahaa buna güldüm Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 201115 yıl comment_19335 İnsan uzun yolda araba kullanırken yavaş yavaş bir büyünün etkisine kapılıyor. Uğursuz fakat baş döndürücü bir büyü. Bir tür özgürlük yanılsaması hatta! Bunu en haşin fakat açık biçimde J. G. Ballard dile getirmiş. Şöyle diyor: "Saatler boyu parmak uçlarında kendi ölümünü tutuyor olmanın gizli büyüsü..." Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201114 yıl Yazar comment_19428 Yakışmış abime armani... Benim abime ne yakışmaz zaten yakışıklı abim benim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201114 yıl comment_19431 eyvallah evlat...sanada ben bayılıyom...cok fazlasın.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201114 yıl Yazar comment_19433 yok abicim biz senin eline su dökemeyiz bu konuda Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201114 yıl Yazar comment_19635 Ramazanın bitimine az kaldı İnce ince ısınalım Eski club müziklerden bir demet koyalım ince ince 1. Vinylshakerz - One Night in Bangkok 2. Alex Kunnari - Lifter 3. Basshunter - Russia Privjet 4. DJ Tiesto - Adagio For Strings 5. Alex Gaudino - Destination Calabria 6. Zombie Nation - Kernkaft 400 7. Fedde le Grand - Put Your Hands Up For Detroit 8. The Egg - Walking Away 9. Darude - Sandstorm 10. Benny Benassi - Turn Me Up Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın