Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 sana yalvarmak ha..........artık yorumu başta BOSS olmak üzere bu yayını izleyen üyelere bırakıyorum....bir izmirliyle ugraşma sonu kötü olur....bunu deneyenlerden biri geçen haftalarda öldü forumdan cenazesini kaldırdık anladın sen onu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Len olm nerden bulursunuz bunları yaaa..Sabah akşam bilgisayar başındamısınız kardeşim..Çıkın dolaşın dışarıda çıtırlar dolu,serilmişler saçılmışlar,bişey yapamazsınız biliyorumda bari bakarsınız gözünüz gönlünüz açılır..Allah Allaaaaaa..... Güzel video ama değil mi :D ahahahahahaha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Saturday Nigt Fever sayfasına ne olmuş,nereye gitmiş yaaa..Yakup mu sildi? Ayıp ayıp,cık cık cık...ne güzel espriler vardı orada halbuki.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 yok ya...sadece cumartesileri acık dükkan....ondandır sorarız bakalım bi.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 yok ya...sadece cumartesileri acık dükkan....ondandır sorarız bakalım bi.... Ama önceleri hp duruyordu sayfa...Külliyen silmiş bütün sayfayı abicim...Hatunun sesi güzel miydi...ehehehheüüeee....Valla kasten yapmadım yanlışlıkln şeey olmuş,yarın ben ararım seni abicim....) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 vala cok güzeldi...rocker ara vala duru su gibiydi.........bende yarın arayayım diyordum...pardon pis herfin biri yanlış vermiş özür mözür dileyim diye aklımdan geciriyordum...vala ac bak nefis bişidi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 vala cok güzeldi...rocker ara vala duru su gibiydi.........bende yarın arayayım diyordum...pardon pis herfin biri yanlış vermiş özür mözür dileyim diye aklımdan geciriyordum...vala ac bak nefis bişidi... Eheheheeüüee..kekleme sırası sende galiba....Salakmıyım abi,başımız belaya girer valla,sonrada kocası abisi peşimize düşer ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 sen anlat teelfon maceralarını bende anltcam vala süper komik... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 sen anlat bende anlatıcam...cok komik telefon maceraları.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 sen anlat bende anlatıcam...cok komik telefon maceraları.... Abicim bigün oturuyom,hatunun biri aradı....Bilmemkim nasılsın dedi..Bende yanlış numara dedim kapattım...Biraz sonra bir mesaj...Sesin çok güzeldi diye... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 eeeeeee bu kadarmı yani.... anlatdaha devamı vardır..................kızgın kumlardan serin sulara nasıl ahnegle dans ettin bakalım.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Soora hatunla başladım mesajlaşmaya...Adanalı 18 yaşında çıtır....Bir gün bana fotoğrafını gönderdi mms ile...bende ona...derkeeeen....Eeeeee bundan sonrası 18 + oluyor.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 senin yamak yok ortalılarda dalardı şimdi abi abi abi...o zaman ctesi gecesi anlatalım..... bende bi gün oturuyom evde canım nasıl sıkkın borsa cöküyor 99 larda falan hergün acayip para kaybediyom...nasıl gerginim....biri aradı eşimi sordu...yok dedim falan..biraz da moral bozukluguyla kakarakikiri yaptım kapattım...kim oldgunu bile sormadım....tamammı evdeyim izinliyim canım nasıl sıkkın ama anlatmam tüm tahtalar kırmızı gebricem...neyse ikide bir evin telefonu calmaya başladı...acıyıom ses yok...sapıksan ohhh demen lazım falan takılıyom...yada hiç havamda degilim güzelim sonra gel diyorum..yada sapıksan ıhhh ohh sesler cıkartman lazım sen nebiçim sapıksın falan diyom kapatıyom...neyse iyice sinir bozdu...zırt pırt...oradmısın devammmı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Jikayelerin devamı sadece çıraklarımızı ve bizlere gönül veren focus clupçılara deklare edilecektir...Madmax ve Rockerroller hayranlarını özel sayfalarımıza bekleriz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 evet ya merak edenler pm atsınlar görelim bakalım bizde...cok iyi fikirdi üstad.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap