Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Otomobil Önerisi (Dacia Sandero)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Dacia Sandero Yeni stepway almayı düşünüyorum arkadaşlar sizlerde arabalar hakkında bilgisi yüksek ola bir çok abimiz arkadaşımız var nasıldır tavsiye edermisiniz.Bildiğiniz görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Yanıtlama zamanı:

İstanbul'da iş için kullandığımız model bu, ucuz olduğu için tercih ettik ayrıca motor cimri -dizel- Ne tür beklentiniz var ? Neden bu aracı seçtiniz? Güvenlik adına beklentiniz yoktur umarım demek bile istemiyorum. Uslu kullanmak şart bu aracı.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hakkaride yollar kötü burada idare etsin diye altı yüksek az yakıyor bildiğim kadarıyla işte fiyatıda ucuz diye öyle aklımdan geçmiyor değil. Bildiklerinizi söylerseniz çok sevinirim arkadaşlar öyle bir heveslendim çok güzel grünüşü ve renkleri donanım yüksek alırsak oda güzelleştiriyor. Ne yapmalıyım sizce...

Yanıtlama zamanı:

Dacia Sandero Yeni stepway almayı düşünüyorum arkadaşlar sizlerde arabalar hakkında bilgisi yüksek ola bir çok abimiz arkadaşımız var nasıldır tavsiye edermisiniz.Bildiğiniz görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

valla bizim arkadaş dacia stapway aldı araç 1-2 ay sonra kapı fitillleri söküldü ,bir kere de normal yolda giderken durup dururken motor arıza lambası yanmış...yakıt olarak ise benim focus 1.6 titanyum dizel vardı o zaman ben aracımı sert kullanmama ragmen arkadaşla aynı yakıyorduk..güvenlik adına birşey yok aracta Ncup tan 3 yıldız alabılmıs ancak .onun yerine 2.el yüksek modelli daha saglam kaliteli arac alabilirsinz.arkadasıma da cok söylemiştim bunu ama bizi dinlememişti 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Anladım arkadaşlar o zaman bu düşünceyi kafamızdan silip başka modellere yöneleceğiz...Peki hangi model önerirsiniz 20-30bin arası yol şartları ağır olan. focus 2 olabilir mi yada sizlerin tavsiyesi...

Yanıtlama zamanı:

Anladım arkadaşlar o zaman bu düşünceyi kafamızdan silip başka modellere yöneleceğiz...Peki hangi model önerirsiniz 20-30bin arası yol şartları ağır olan. focus 2 olabilir mi yada sizlerin tavsiyesi...

Hakkari'de ancak focus 1 gider benim fikrim bu

Serdar yaman tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Hakkari'de ancak focus 1 gider benim fikrim bu

Focus 1 yüksek değil, focus olacaksa ancak focus 2 olur. burada ben olsam dacia sandero alabilirdim ama beklentiniz olmayacak hız'a fazla yönelmeyeceksiniz..

Yanıtlama zamanı:

Focus 1 yüksek değil, focus olacaksa ancak focus 2 olur. burada ben olsam dacia sandero alabilirdim ama beklentiniz olmayacak hız'a fazla yönelmeyeceksiniz.. O yollara Kaya gibi sağlam araba lazım 1 yıl boyunca gittim geldim o yollarda

Fazıl bey Hakkari'de ne işle meşgulsunuz aracı kullanım amacınız nedir...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Öğretmenim 1 yıldır. Herkes araba alıp satıyor bende heveslendim araştırayım dedim:)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.