Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Park Sensörü Tavsiyesi?


Önerilen Mesajlar

Türkçe konuşanlıdansa akustik güzel sesli park sensörleri var.Dıt dıt diye değil daha güzel blup blıp falan diye sinyal verenler var.Orjinal havası katacaktır aracınıza.Montajı çok basit ama elinizden gelmiyorsa uğraşmayın. Metrajlı olanı bana pek hitap etmiyor.O ekranı nereye koyarsanız koyun çirkin görüntü oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bende DRK marka türkçe konuşmalı aynı zamanda da dit dit die uyaran park sensörü var. 3 aydır kullanıyorum sorunsuz. montajı dahilinde 95 tl ye geldi. 35 işçilik 60 cihaz.(Karabük Azim Otonun Elektrikcisine taktırdım. 2 yıl cihazın garantisi var.) üçgenimsi bi metrajı var ve dikiz aynasının üstüne koyduk ve süper oldu dikkat çekmiyor sırıtmıyor ölçümleride ideal. 2,5 mt den başlıyor 10 cm düşe düşe ölçüyor 40 cm geldiği zaman aracı durdur diyor. tavsiye ederim.

Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben serviste faturalı ve 2 yıl garantili olarak sadece sesli montaj dahil 100 tl ye taktırdım, mesafe ölçerli 130tl idi. Tümü Çin malı garanti olayı servis dışında pek muhatap olmadığından bunu tercih ettim. Hiç uğraşmayın doğru dürüst takıyolar 30 dk da teslim ettiler. Sensör arızası dahil ilgileniyorlarmış.... tabi tercih sizin fazla teferruatlı istemedim, kameralıları da tercih etmedim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.