adem öztürk Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2013 merhaba focus ı İme açık hava filitresi alıp takmayı düşünüyorum bilgisi olan arkadaşlardan abilerimden fikir almak isterim .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Hatırladığım kadarı ile değişik ürünler var, hava filtresi kutusu sökülüp yerine takılıyor. Ancak motor bölmesinden sıcak hava çektiği için genelde performans arttırmak yerine kaybettirebiliyor. Sadece ses kazancınız olur. Ben zamanında Green kutu içi filtre kullanıyordum, onun bile hissedilir bir kazanç sağladığından şüpheliyim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Söker Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 (düzenlendi) benim aracımda açık hava filtresi var aldığımda vardı üzerinde hava filtresi kutusunun üst kapağı sökülmüş o kutunun içine bırakılmış şekilde duruyor. şahsen ben bu aralar çıkmacıları dolaşıyorum hava filtresinin üst kapağını bulmak için bulamıyorum komple kutuyu satıyorlar oda 150 tl. orjinal filtreye dönme derdindeyim ses olarak tatmin ediyor performansada etki ediyor ama benim yapıma zıt öyle bağıran araba sevmiyorum sen neden taktırmak istiyorsun ses için mi performans için mi bilemem ses istiyorsan güzel bağırıyor performansta arttıyor artık gerisini sen bilirsinbu arada eğer ki ben açık hava filtresi kullanacağım bundan sonra diyorsan hava filtresi üst kapağına talibim:) ayrıca sana şöylede bir güzelliğim olabilir bende ankaradayım irtibata geçelim benim arabayı bir kullan ses ve performans olarak değerlendir seni tatmin ederse taktırırsın. Şubat 27, 2013 Mehmet Söker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2013 Sesin performans üzerine ciddi etkisi var, en az filtre kadar hatta ondan fazla... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
adem öztürk
merhaba focus ı İme açık hava filitresi alıp takmayı düşünüyorum bilgisi olan arkadaşlardan abilerimden fikir almak isterim ..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 3 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap