Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201313 yıl comment_152071 Ön tavan lambasının sökemedim kirlenmiş temizlemek istiyorum ama arkayı söktüm ön çıkmıyo Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl Solution comment_152417 ınce uçlu düz tornavida ile lambanın düz kısmı (düğmelerin olduğu) tarafından ok ile belirttiğim kısıma hafifçe çerçeve arasına geçirin ve kendinize doğru kanırtın o kısımda yaylı bir tel var diğer oval kısımda ise 2 atet çıkıntı şeklinde tırnak olur. lambayı çıkardıktan sonra soketinden ayırın,çerçeve ise iç kısımda 2 adet vida ile tutturulmuştur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl Yazar comment_152556 ınce uçlu düz tornavida ile lambanın düz kısmı (düğmelerin olduğu) tarafından ok ile belirttiğim kısıma hafifçe çerçeve arasına geçirin ve kendinize doğru kanırtın o kısımda yaylı bir tel var diğer oval kısımda ise 2 atet çıkıntı şeklinde tırnak olur. Teşekkürler serkan bey anladım en kısa zamanda uygulayacağım ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201313 yıl Yazar comment_152950 Dün serkan beyin göstermiş olduğu şekilde lambamı söktüm ve güzelce temizliğini yaptım ... Burdan öğrenmesem galiba hala dış çerçeveyi zorluyo olacaktım teşekkürler serkan bey teşekkürler focusclubtr Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın