Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201313 yıl comment_151643 Bugün arka koltuğu öne doğru yatırdım fakat tekrar açılmadı. Orta kısımdaki emniyet kemeri kilitlenmiş. Kemer içe doğru sarılmış durumda. Koltuğu tutuyor. Emniyet kemerini eski haline getirmem mümkün olur mu acaba? Belki bilmediğimiz farklı bir mekanizması vardır. Bir de emniyet kemeri garanti kapsamına girer mi? Bilenler yardımcı olursa sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201313 yıl comment_151650 Onu bilmiyorumda, benim c-max arka orta emniyet kemer kilidide çalışmıyor. değiştirirler heralde... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201313 yıl Yazar comment_151652 Onu bilmiyorumda, benim c-max arka orta emniyet kemer kilidide çalışmıyor. değiştirirler heralde... Koltuk eski haline gelse yeter, zaten arka koltukta kimse kullanmıyor kemeri. Koltuk şu an yatık vaziyette duruyor. yakında servise gideceğim. Umarım garanti kapsamına girer de değiştirirler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201313 yıl comment_151657 Koltuk eski haline gelse yeter, zaten arka koltukta kimse kullanmıyor kemeri. Koltuk şu an yatık vaziyette duruyor. yakında servise gideceğim. Umarım garanti kapsamına girer de değiştirirler. kemerler çalışmadan muayeneden geçemezsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201313 yıl Yazar comment_151663 kemerler çalışmadan muayeneden geçemezsiniz. Oda var. Düzeltmenin pratik bir yolunu bulamazsam, servise gideceğim. Orada büyük ihtimal yenisini takarlar. Servis Psikolojisi bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201313 yıl comment_151711 Garanti devreye girer büyük ihtimalle............ Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın