Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201313 yıl comment_152257 Hemşerim görev yaptığım çankırıda ford bayisi yok.Tokat izine gittiğimde inşallah serviste dediğini yaptırırım. Turbo ve enjektör de sıkıntı yoksa Egr kurum bağlamış olabilir egryi iptal ettirin veya yenisini alın. Şubat 27, 201313 yıl T.Mete tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201313 yıl comment_156243 zengin karışım olduğunun kanıtı, çekişde düşme varmı var ise kronik westgate valf selenoidi eğer çekişte problem yok ise enjektörler işiyor bunun sebebi ise düzensiz yakıt püskürtme, yapacağınız kontrol turboda westgate çubuğuna bakın stop edince yukarı doğru çıkacaktır eğer stop halinde ve çalışırkende aynı ise selenoidden değil ise siz bi maf sensörüne ve emme manifoldunuzu kontrol ettirin km den ötürü kat dolmuş olabilir yani çok şey var duman atmasına sebep. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201313 yıl comment_157302 Arabam 2005 model C max Trend Tdci eksozdan siyah duman atıyor. Yeni yağını filitrelerini değiştirdim.Yardımcı olursanız sevinirim Arabam 2005 model C max Trend Tdci eksozdan siyah duman atıyor. Yeni yağını filitrelerini değiştirdim.Yardımcı olursanız sevinirim Buna benzer bir sorun eski aracım focus ta başıma gelmişti.Turbonun hava borusu çatlamıştı ve araçtan inanılmaz siyah duman çıkıyordu.O sırda Marmariste tatildeydim.Marmaris caddelerinde lokomotif gibi gezdim durdum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 201313 yıl Yazar comment_158834 Buna benzer bir sorun eski aracım focus ta başıma gelmişti.Turbonun hava borusu çatlamıştı ve araçtan inanılmaz siyah duman çıkıyordu.O sırda Marmariste tatildeydim.Marmaris caddelerinde lokomotif gibi gezdim durdum arkadaşlar egr ve hava filitresindeki sensörüde temizlettim. kara duman kesildi ama arasıra geriye doğru sanki asılıyorlarmış gibi oluyor. Egr yi temizlettiriken baktık takılıyordu biraz temizledi takılmamaya başlayınca tamam dedi ve taktı.bu geriye asılma acaba egr takıldığı içinmi olur. Rolanti problemide düzeldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201412 yıl comment_211390 Merhaba arkadaşlar 2006 c max gia TDCI arabam var arabayi Ilk aldığımda depoyu biraz ucuz yerden doldurmuştum 5 dk geçmedi ve araba rölantide iken çok aşırı şekilde titremeye başladı kırmızı ışıkta dururken kendi kendine stop ediyordu ertesi gün içindeki benzini boşaltırdim enjektörler temizlendi yazılım attırdım gene geçmedi bi bilgisi olan var mi ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın