Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201313 yıl comment_147931 arkadaşlar benim aracın ön şoför kapısı ve sağ arka kapının kollarının yayı işlevini yerine getirmiyordu kolu çektiğinizde boşa çekiyorsunuz ve kapı açılmıyordu ve içten açmak zorunda kalıyordum ustaya götürdüm bir iki paça söyledi her iki kapıyı 150 tl e yapacağını söyledi bende eve geldim her iki kapının trimini söktüm içteki koruyucu kauçuğu çıkardım ve delikten içeri (kapı kolunu çekince geri getirmeye yarayan) yay sisteminin olduğu yere yağ sıktım ve elimle aşağı yukarı hareket ettrdim ki yağ iyice işlesin diye sonra baktım ki kendiliğinden her iki kapıda oldu sorun zamanla yağsızlıktan herhalde işlevini yerine getirmiyormuş. bu sayede 150 tlden kurtuldum bu yaptığım işlemin fotolarınıda en kısa sürede ekleyeceğim ki aynı sorunu yaşayan arkadaşlara faydalı olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201313 yıl comment_147935 elinize sağlık,güzel bir çalışma olmuş..bir uyarıda bulunayım zor durumda kalmamanız için o koruyucu kauçuk dediğiniz parçayı iyi monte etmedi iseniz aracınız büyük ihtimalle artık içeri su alacaktır..kapılara hortum ile su tutarak deneme yapmanız yararınıza olacaktır.çünki o kauçuk cam sıyırıcı fitil den içeri akan suyu tutmaya ve tahliye deliğine yönlndirmeyede yaramaktadır. umarım böyle bir durum söz konusu olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201313 yıl Yazar comment_147981 elinize sağlık,güzel bir çalışma olmuş..bir uyarıda bulunayım zor durumda kalmamanız için o koruyucu kauçuk dediğiniz parçayı iyi monte etmedi iseniz aracınız büyük ihtimalle artık içeri su alacaktır..kapılara hortum ile su tutarak deneme yapmanız yararınıza olacaktır.çünki o kauçuk cam sıyırıcı fitil den içeri akan suyu tutmaya ve tahliye deliğine yönlndirmeyede yaramaktadır. umarım böyle bir durum söz konusu olmaz. kauçukta sıkıntı yok eskisi gibi iyice yapıştı ama su olayını denemedim yarın deniyeyim bakalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201313 yıl comment_147999 evet ihmal etmeyin,umarım iyice yapışmıştır.ama sanmam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201313 yıl Yazar comment_148002 evet ihmal etmeyin,umarım iyice yapışmıştır.ama sanmam. koruyucu kauçuğu komple çıkarmadım zaten sadece sağ üst köşeyi yani kapı kolunun iç kısmına tekabül eden yeri 2 el kadar olan kısmı açtım Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201313 yıl comment_148004 o halde sıkıntı çıkarmaz çünki alt kısmında olukları ve tahliye deliği var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201313 yıl comment_148333 bende vardı o sorun kaportacı bi abi yaptı vida gibi bişey var dedi gevşiyor dedi sıktı düzeldi 5 tl sadece şaşıyorum 150 tl isteyenlere Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 201313 yıl comment_150355 bende vardı o sorun kaportacı bi abi yaptı vida gibi bişey var dedi gevşiyor dedi sıktı düzeldi 5 tl sadece şaşıyorum 150 tl isteyenlere Bu insanlar hep kötü düşünürler en kötü olasılıgı Neyse ki Mehmet Söker arkadaşımız beyin bedava diyip çözmüş işi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20188 yıl comment_466626 Arkadaşlar benim mk1 de sağ arka kapi kolu boşa cikti çocuk kilidide aktif di .kilitc iye gösterdim 150 lira para istedi döşemen de zarar görür dedi varmi basina gelen Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın